Handbal feminin. Inca un pas spre titlu. A 22-a victorie in Liga Nationala

Liga Națională feminină s-a reluat după aproape o lună de pauză, CSM București întâlnind vineri, în etapa a 22-a, pe teren propriu, echipa SCM Craiova. Tigroaicele și-au respectat și de această dată statutul de favorite și s-au impus cu 31-24 (14-11).

Reunite după o pauză destul de mare, timp în care aproape toate au jucat la echipele naționale, handbalistele antrenate de Kim Rasmussen au avut nevoie de ceva timp pentru a-și reintra în ritm. Tigroaicele au ratat destul de mult, dar au fost permanent la conducere. În prima repriză, diferența maximă a fost de patru goluri, dar craiovencele au revenit în partea a doua până la o singură lungime în spatele campioanelor.

CSM București a apăsat pe accelerație în ultimele 12 minute și s-au distanțat decisiv, într-un meci care poate fi considerat o ultimă repetiție înainte de sfertul de finală cu Rostov Don din 31 martie (ora 19:00), de la Sala Polivalentă.

Echipa campioană are 66 de puncte, din tot atâtea posibile, iar în etapa viitoare va juca în deplasare la CSM Ploiești.

CSM București: Grubisic, Iordache – Brădeanu 7, Rodrigues 6, Manea 5, Vărzaru 4, Fisker 4, Gullden 3, Curea 1, Bazaliu 1, Torstenson, Nan, Vertkova, Nicula.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share