Handbal feminin. Fabulos! Ne-am calificat in turneul Final 4 al Ligii Campionilor dupa o noua victorie cu Rostov, scor 29-28

CSM București scrie istorie în handbalul romnânesc! Echipa Capitalei s-a calificat în turneul Final 4 al Ligii Campionilor la handbal feminin, după ce a câștigat și returul din Rusia: Rostov Don – CSM București 28-29 (11-16). În tur, a fost 26-25 pentru campioana României.

Kim Rasmussen și jucătoarele sale au dat o lecție de handbal la Rostov. Cu o apărare incredibilă, doi portari în zi foarte bună – Pessoa și Grubisic – și mai ales cu o disponibilitate mare de efort, CSMB a dominat meciul din Rusia de la un capăt la celălalt. În minutul 11 era deja 7-3 pentru echipa Capitalei și în pofida timpului de odihnă cerut de antrenorul Jan Leslie, Rostovul nu a găsit soluții în fața Tigroaicelor.

Rodrigues a făcut un meci fabulos, înscriind din inter dreapta, din inter stânga și chiar din extremă, Gullden a punctat când a trebuit, Brădeanu a găsit câteva ”trasoare” de efect, iar extremele Fisker și Martin au făcut la rându-le diferența. Meciul a fost câștigat însă de apărare, iar pentru acest lucru marele merit îi revine lui Kim Rasmussen, care a gândit o partitură de excepție.

CSM a condus la un moment dat și cu 7 goluri, iar faptul că meciul s-a încheiat la o diferență de numai un singur gol ține mai mult de gestionarea ultimelor minute, când s-a jucat mai mult cu ochii la ceas.

CSMB merge la turneul Final 4 de la Budapesta (7-8 mai), alături de Buducnost, Gyor și Vardar, cele patru echipe care au ajuns în sferturile de finală din Grupa Principală II a Ligii Campionilor.

CSM București: Pessoa, Grubisic, Iordache – portari; Gullden 6, Curea 1, Rodrigues 7, Jorgensen 1, Vărzaru 1, Bazaliu, Brădeanu 3, Torstensson 1, Nan, Vetkova, Martin 3, Manea 2, Fisker 4. Antrenor: Kim Rasmussen

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share