Handbal feminin. Echipa de junioare 4 a CSMB – locul 5 la turneul final de la Brasov

Echipa de junioare 4 a CSM București (antrenoare, Elena Moise) a încheiat pe locul 5 turneul final al Campionatului Național, desfășurat în perioada 9-12 iunie, la Brașov. CSMB a participat cu 18 jucătoare, născute în anii 2003 și 2004, toate formate în centrul propriu.

În prima fază a competiției, CSMB a făcut parte din Grupa B, alături de Turnu Severin, LPS Braila, HCM Baia Mare. Cu două victorii și un egal în această grupă, CSMB s-a calificat în grupa principală A de pe locul 2.

Rezultatele din Grupa B: CSMB – CSS Turnu Severin 16-10, LPS Brăila – CSMB 15-12, CSMB – HCM Baia Mare 17-11.

În grupa principală A, CSMB a mai jucat două meciuri, cu United Galati și cu HC U FEFS Craiova. Tigrișoarele au câștigat un meci și au pierdut unul, astfel că au ratat calificarea în semifinale, jucând pentru locurile 5-8.

Rezultate din Grupa principală A: United Galați – CSMB 22-16 , CSMB – HC U FEFS Craiova 25-14.

În grupa 5-8, CSMB a mai jucat două meciuri, câștigându-le pe amândouă: 22-14 cu OK Sport Onești și 19-10 cu HC U FEFS Craiova.

CSMB s-a clasat astfel la final pe locul 5 din 16 echipe.

Lotul de jucătoare: Ștefan Andreea, Dorofte Andreea, Dumitrache Monica, Radu Irina, Gorghe Roberta, Nedea Maria, Ionescu Elena, Iancu Dani, Leu Larisa, Lixandru Mari, Ene Elena, Petre Liniana, Mihai Mihaela, Vasile Marina, Alexandrescu Andreea, Ciuca Julia, Vidu Alexandra, Ion Delia.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share