Handbal feminin. Deonise Fachinello, succes mai departe in cariera sportiva

Clubul Sportiv Municipal București a luat act de decizia Comisiei de Memorii a Federației Române de Handbal, prin care jucătoarea Deonise Fachinello a fost declarată liberă de contract. Regretăm faptul că s-a ajuns la o astfel de situație și asigurăm opinia publică și iubitorii handbalului că au fost făcute toate eforturile pentru a fi stins acest litigiu. Întârzierile la plată nu au fost un act voluntar al CSMB, ci o consecință a unei realități pe care trebuie să o înfrunte majoritatea cluburilor sportive din România.

Memoriul a fost depus la FRH pe data de 23 octombrie, când echipa disputa în Suedia meciul de Liga Campionilor cu Savehof, la o zi după expirarea termenului de plată de 60 de zile, prevăzut în contract. În scurt timp, CSMB a achitat restanțele către jucătoare, continuând să o susțină pe Deonise Fachinello ca pe oricare altă jucătoare din lot, chiar și după accidentarea acesteia din meciul de campionat de la Slobozia.

În urma discuțiilor purtate cu conducerea echipei de handbal, jucătoarea braziliancă a lăsat impresia că își va retrage memoriul, numai că acțiunea a continuat, ducând la verdictul Comisiei de Memorii. Ținând cont de nivelul de performanță la care a ajuns echipa de handbal CSM București, calificată în grupele principale ale Ligii Campionilor cu perspectivă de a ajunge în sferturile de finală ale competiției, dar și de faptul că situația financiară s-a normalizat la CSMB, suntem tentați să credem că decizia handbalistei Deonise Fachinello ține, mai degrabă, de motive personale.

Indiferent de modul cum s-a produs despărțirea, CSMB îi mulțumește Deonisei Fachinello pentru contribuția adusă la primul titlu din istoria CSM București și îi urează succes în carieră.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share