Handbal feminin. Cupa Romaniei. CSMB se califica in sferturile de finala dupa o victorie clara la Brasov

Tigroaicele s-au calificat fără probleme în sferturile de finală ale Cupei României, după un joc pe care l-au controlat de la un capăt la celălalt: Corona Brașov – CSM București 29-33 (12-16). Meciul din optimile de finală s-a desfășurat într-o manșă unică, la Brașov, pe 27 aprilie.

Jucătoarele antrenate de Kim Rasmussen au intrat bine în joc, extrem de motivate, astfel că s-au desprins rapid la 4-0 (min. 7) și mai apoi 6-1 (min. 9). În minutul 15, tabela a arătat pentru prima dată o diferență de 7 goluri, 4-11, cea mai mare înregistrată în prima repriză. Gullden a fost de neoprit, suedeza marcând 11 goluri. O evoluție bună și o poftă de joc și de gol deosebită a arătat și Line Jorgensen, care își revine de la meci la meci la forma dinainte de accidentare.

Până la pauză, scorul s-a strâns la patru goluri în favoarea campioanei României: 12-16. La reluare, gazdele au marcat primele, pentru 13-16, dar Tigroaicele au avut o serie de cinci goluri consecutive, refăcând o diferență liniștitoare de opt goluri, 13-21. CSMB a controlat jocul în continuare și s-a impus clar, făcând o bună repetiție înainte de turneul Final 4 al Ligii Campionilor (7-8 mai, Budapesta).

CSM București: Grubisic, Pessoa, Iordache – Gullden 11, Jorgensen 6, Rodrigues 4, Martin 3, Manea 3, Fisker 2, Curea 1, Vărzaru 1, Brădeanu 1, Torstensson 1, Vetkova, Nan, Nicula. Antrenor: Kim Rasmussen

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share