Handbal feminin. CSM isi pastreaza invincibilitatea in Liga Nationala, 28-23 cu ACS Corona Brasov

Altădată un derby al Ligii Naționale feminine la handbal, meciul dintre CSM București și ACS Corona Brașov a fost la discreția jucătoarelor antrenate de Kim Rasmussen. Partida disputată miercuri în Sala Polivalentă din Capitală, contând pentru etapa a 20-a a Ligii Naționale, s-a încheiat cu succesul clar al Tigroaicelor, scor 28-23 (15-11). În timpul jocului, diferența maximă a fost la un moment dat de 9 goluri în favoarea CSMB, 22-13 (min. 44). Echipa Capitalei are punctaj maxim din 20 de meciuri (60) și rămâne pe locul 1 în Liga Națională.

CSM București: Grubisic, Iordache – portari; Gullden 6, Curea 4, Da Silva, Rodrigues 5, Vărzaru 3, Bazaliu 1, Brădeanu 3, Torstenson, Nan, Vetkova 1, Martin 3, Manea 1, Fisker 1, Nicula. Antrenor: Kim Rasmussen.

Meciul cu ACS Corona a fost ultimul înainte de partida pe care Tigroaicele o vor susține duminică, în Liga Campionilor, cu Gyor. Ultimul meci al CSMB în Grupa Principală 2 este programat la Sala Polivalentă, de la ora 16:00. Echipa Capitalei este deja calificată în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share