Handbal feminin. CSM Bucuresti si-a mai adaugat o medalie la palmaresul impresionant din acest sezon, argint la junioare II

CSM București a terminat pe locul 2 la turneul final al junioarelor II, desfășurat în această săptămână la Târgoviște, după ce a pierdut cu 31-27 meciul de titlu cu Corona Brașov. Pentru echipa pregătită de Constantin Frâncu, Doinița Popescu și Daniela Strat este un rezultat remarcabil în condițiile în care anul trecut, tot la junioare II, CSMB a ratat prezența la turneul final. Iar pentru club este o altă performanță de excepție, venită să completeze rezultatele consemnate în acest sezon la senioare și junioare I, unde s-a câștigat titlul.

Chiar dacă a pierdut finala, CSMB a reușit să propulseze și două handbaliste în echipa ideală a turneului, portarul Andreea Chetraru și pivotul Ștefania Jipa.

Până în finală, Tigroaicele au obținut următoarele rezultate:

În Grupa B
25-21 cu CT Marta Baia Mare
23-16 cu Gr. Șc. Energetic Rm. Vâlcea
12-14 cu Corona Brașov
Semifinale
20-18 cu CSM Ploiești

DECLARAȚII

Bogdan Vasiliu, director general CSMB

”Faptul că din opt echipe, pentru care federația organizează campionat național, am avut șapte participante la turneele finale, dintre care una a obținut o medalie de aur și alte două de argint, înseamnă mult. Înseamnă că lucrăm bine, înseamnă că încercăm să construim viitorul. Totul s-a construit în 2 ani, într-adevăr de la an la an am crescut, am păstrat titlul la junioare I, am mers cu băieții de la juniori I în finală, am fost cu junioarele II în finală. Creștem și ne consolidăm proiectul”

Romeo Drăgănescu, director tehnic al echipelor de junioare

”Este o muncă de pregătire și organizare a clubului care a dat roade, care ne-a adus până aici. Sunt câteva jucătoare care promit în mod deosebit. Îmi pare rău că nu au crezut mai mult în ele, că pot face și o finală mai bună, dar sperăm că din ele vor corespunde câteva pentru sportul de mare performanță la nivel de senioare”.

Medalia de argint a fost obținută de următoarea echipă: Andreea Agiu, Andreea Chetraru – portari; Andreea Badea, Mihaela Dinică, Georgiana Brașov, Ana Ciontoiu, Patricia Moraru, Emilia Ciontoiu, Amalia Coman, Ștefania Jipa, Boconde Lema, Ionela Leuștean, Gabriela Dinică, Andreea Pârvu, Eliza Manolache. Colectiv tehnic: Constantin Frâncu, Doinița Popescu, Daniela Strat – antrenori, Romeo Drăgănescu – director tehnic.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share