Handbal feminin. CSM Bucuresti s-a calificat in finala Cupei Romaniei, unde va intalni HCM Roman

Tigroaicele sunt hotărâte să câştige toate competiţiile la care au participat în acest sezon. Astfel, după ce au intrat în posesia trofeului Ligii Campionilor şi a titlului în Liga Naţională, fetele lui Kim Rasmussen sunt la un meci distanţă să pună mâna şi pe Cupa României. CSM Bucureşti s-a calificat în ultimul act al Turneului Final 4 de la Cluj, după ce a învins HCM Baia Mare cu 26-25 (11-12).

Succesul a venit în urma unei partide echilibrate, cu răsturnări de situaţie atât în prima parte, cât şi în repriza secundă. Diferenţa de scor nu a fost în niciun moment mai mare de două goluri într-o parte sau în cealaltă.

În prima repriză, adversara a fost mai mult timp la conducere, spre nemulţumirea antrenorului Kim Rasmussen, care a solicitat în două rânduri time-out. După 11-12 la pauză, CSM Bucureşti a intrat mai hotărâtă în partea secundă şi a preluat şi conducerea. Şi Baia Mare şi-a jucat cu ardoare şansele de a urca în finala mare de sâmbătă, astfel că a ţinut ritmul cu Tigroaicele până spre final şi chiar a condus la 2 goluri în a doua jumătate a reprizei.

Ultimele două minute i-au aparţinut însă braziliencei Ana Paula Rodrigues, care a făcut diferenţa. După ce a înscris golul pentru 25-24, handbalista de la CSM a dat şi lovitura de graţie în ultimele secunde, când echipa s-a desprins la 26-24. La final a fost 26-25, dar diferenţa nu a contat, ci doar învingătoarea, care va juca de la ora 18:00 pentru trofeul cu HCM Roman, care a trecut cu 27-20 de Dunărea Brăila în a doua semifinală.

CSM Bucureşti – HCM Baia Mare 26-25

Pessoa, Grubisic 10, Iordache – Gullden 5, Curea 5, Rodrigues 4, Jorgensen 1, Vărzaru, Brădeanu 3, Torstensson 1, Nan, Vetkova, Martin 1, Manea 5, Fisker 1, Nicula

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share