Handbal feminin. CSM Bucuresti s-a calificat fara emotii in turneul Final 4 al Cupei Romaniei

Tigroaicele sunt la câteva zile distanţă pentru a-şi completa colecţia de trofee din acest sezon cu încă unul, cel al Cupei României. CSM Bucureşti s-a calificat la turneul Final 4 de la Cluj, programat în 20-21 mai, după ce a învins Rapid Bucureşti cu 45-30 (22-15).

Pentru clubul nostru a fost un meci cu iz de sărbătoare, având în vedere că a fost primul joc oficial în România după excepţionala performanţă realizată săptămâna trecută în capitala Ungariei, câştigarea Ligii Campionilor. De altfel, partida cu Rapid s-a desfăşurat în faţa unor tribune pline în Sala Giuleşti.

După cum arată şi scorul, partida nu a avut istoric, chiar dacă adversara a condus cu 10-6 în prima parte a jocului. În momentul în care Tigroaicele au apăsat pe acceleraţie, lucrurile s-au reglat rapid. Iar după 60 de minute, CSMB a câştigat la o diferenţă concludentă, de 15 goluri.

La Turneul Final 4, echipa pregătită de Kim Rasmussen va lupta pentru trofeu cu HCM Baia Mare, Dunărea Brăila şi HCM Roman. Tragerea la sorți a meciurilor din semifinale este programată pentru luni.

Rapid București – CSM Bucureşti 30-45 (15-22)
CSM: Pessoa, Grubisic, Iordache – Gullden 2, Curea 6, Da Silva 4, Rodrigues 4, Jorgensen 6, Vărzaru 6, Brădeanu, Torstensson, Nan 5, Martin 6, Manea 2, Fisker, Nicula 4

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share