Handbal feminin. CSM Bucuresti revine oficial in actiune cu o partida de campionat in compania Unirii Slobozia

După un an de excepție, cu patru trofee câștigate din patru posibile, Liga Campionilor, Liga Națională, Cupa României și Supercupa României, echipa de fete a CSM București este gata pentru un nou sezon de excepție. Implicate pe toate fronturile și în 2017, Tigroaicele susțin joi, de la ora 18:00 (în direct pe Digi Sport și Dolce Sport), în Sala Rapid, primul meci oficial din noul an calendaristic, cu Unirea Slobozia. Partida se desfășoară în cadrul etapei a 11-a a Ligii Naționale, amânată în luna noiembrie, având în vedere parcursul echipei în Liga Campionilor.

CSM București reia bătălia în Liga Națională de pe primul loc, având două puncte în plus față de Dunărea Brăila și 8 puncte față de HC Zalău, echipa clasată pe locul 3 la sfârșitul anului trecut.

Pentru trupa pregătită de Aurelian Roșca va fi și un prim meci de încălzire pentru grupele principale ale Ligii Campionilor, fază care va debuta la sfârșitul acestei luni cu o partidă pe teren propriu în compania formației norvegiene Larvik. Din păcate, CSM București are câteva probleme de lot la începutul acestui an. Line Jorgensen, Cristina Nan și mai nou Cristina Vărzaru au suferit intervenții chirurgicale și vor lipsi o perioadă de pe teren.

Partida CSM București – Unirea Slobozia va fi arbitrată de un cuplu din Piatra Neamț, G. Lungu și M. Paraschiv.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share