Handbal feminin. CSM Bucuresti, in cea mai grea grupa a Ligii Campionilor

Tigroaicele încep noul sezon al Ligii Campionilor cu o provocare demnă de o campioană a Europei. CSM București a avut parte de cea mai grea grupă posibilă la tragerea la sorți a grupelor EHF Champions League, eveniment astăzi derulat în Danemarca, la Golstrup. Interesant este că biletele au fost scoase din urnă chiar de una dintre jucătoarele noastre, Line Jorgensen, invitată la tragerea la sorți.

Așadar, CSM București face parte din Grupa D, alături de Gyor (Ungaria), Midtjylland (Danemarca) și Rostov Don (Rusia). Practic, era greu de găsit vreun adversar mai dificil în celelalte trei urne. Gyor este finalista Ligii Campionilor, Rostov Don este formația pe care Tigroaicele au eliminat-o în sferturile de finală după două victorii extrem de muncite, iar  Midtjylland a fost un adversar extrem de incomod în Grupa Principală. Practic, CSMB a luat fața echipei daneze pentru a se califica în sferturile de finală.

Programul meciurilor
Etapa 1: CSMB – Rostov Don (14-16.10.2016)
Etapa 2:  Midtjylland – CSMB (21-23.10.2016)
Etapa 3: CSMB – Gyor (28-30.10.2016)
Etapa 4: Gyor – CSMB (04-06.11.2016)
Etapa 5: Rostov Don – CSMB (11-13.11.2016)
Etapa 6: CSMB –  Midtjylland (18-20.11.2016)

Bogdan Vasiliu, director general CSMB:Este o grupă foarte grea, dar nu pot decât să mă bucur că aducem din nou la București cele mai bune echipe din Europa. Scopul nostru este să facem performanță, dar și să atragem publicul către handbal, oferindu-i calitate. Calificarea în faza următoare va fi cu atât mai frumoasă cu cât meciurile vor fi mai tari”.

tablou tragere la sorti CHL

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share