Handbal feminin. CSM București a transferat-o pe Simone Bohme

CSM București anunță transferul jucătoarei Simone Bohme (25 ani), jucătoare care a activat din 2015 și până de curând la Viborg. Handbalista daneză evoluează pe postul de extremă dreaptă și a fost adusă pentru a acoperi postul alături de Carmen Martin, după ce Cristina Vărzaru a suferit o accidentare. Simone Bohme a sosit luni seara în România și a semnat un contract valabil până la sfârșitul acestui sezon.

Noua jucătoare a clubului poate debuta oficial în partida cu HC Zalău din Liga Națională, programată pe 21 ianuarie, în Sala ”Rapid”. Bohme va avea drept de joc și în Liga Campionilor, având în vedere că Viborg a evoluat în acest sezon în Cupa EHF.

Născută pe 17 august 1991, Simone Bohme a debutat la seniori la formația daneză Randers, pentru care a evoluat în perioada 2009-2012. Cu această echipă ea a câștigat și Cupa EHF în 2010. Apoi, extrema dreaptă a jucat trei sezoane la Silkeborg-Voel, iar din 2015 a ajuns la Viborg, club de la care CSM București a transferat-o. În ultimii 2 ani, handbalista daneză a prins și naționala țării sale, pentru care a adunat 13 selecții.

Simone Bohme: „Sunt extrem de fericita sa fiu aici! Ma bucur ca pot juca la cel mai inalt nivel in Liga Campionilor, alaturi de jucatoare extrem de valoroase. Voi da tot ce pot pentru echipa!”

Alin Petrache, Director General CSMB:

„Transferul Simonei Bohme se impunea realizat in conditiile in care Cristina Varzaru a trebuit sa se opereze. Intentiile clubului au fost acelea de a transfera pe cineva din Romania dar toate jucatoarele contactate se afla sub contract iar cluburile si-au motivat indisponibilitatea de a accepta transferul sub diferite forme ce tin fie de obiectivele propuse, fie de sumele de transfer.

Astfel, am decis ca Simone sa fie transferata la CSM Bucuresti in conditiile in care Carmen Martin nu poate acoperi singura postul amintit, stiut fiind programul nostru din Liga Nationala si Liga Campionilor.

Simone este pregatita sa inceapa activitatea, este foarte motivata si plina de dorinta de a se afirma la nivelul pe care il impune competitia majora a cluburilor si isi doreste sa ne convinga de prelungirea contractului  pana in 2018.

Multumind celor care ne-au sprijinit din toate punctele de vedere in realizarea transferului, ii uram mult succes Simonei si cat mai multe goluri inscrise pentru CSM Bucuresti.”

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

Like & share