Handbal feminin. CSM Bucuresti a sarbatorit alaturi de fani castigarea celui de al doilea titlu national

Echipa feminină de handbal CSM București a fost încununată pentru al doilea an consecutiv ca regină a Ligii Naționale. Echipa Capitalei a primit medaliile și tricourile de campioană la finele meciului cu U Alexandrion Cluj, din etapa a 25-a principalei competiții interne, cu o rundă înainte de încheierea sezonului. Scor final: 33-19 (16-8). Partida cu ardelencele le-a prilejuit Tigroaicelor să facă spectacol în fața propriilor suporteri, pe lista marcatoarele înscriindu-se și portarul Alina Iordache, cu un gol dintr-un semicerc în celălalt.

Pe un podium special, jucătoarele antrenate de Kim Rasmussen au urcat pe rând, după ce au primit medaliile și tricourile din partea reprezentanților FRH, Nicoleta Alexandrescu (antrenor federal) și Mihail Bocan (secretar general). Cupa a fost oferită de președintele FRH, Alexandru Dedu.

În aplauzele spectatorilor și în acordurile melodiei-imn ”We are the champions”, Tigroaicele au savurat momentul de referință pentru handbalul bucureștean.

CSM București: Pessoa, Iordache 1, Grubisic – Curea 6, Martin 6, Rodrigues 5, Gullden 4, Bazaliu 2, Torstenson 2, Vetkova 2, Brădeanu 2, Nan 1, Nicula 1, Manea 1, Jorgensen, Fisker. Pe podiumul campionilor au mai urcat: Cristina Vărzaru, Aura Gurău, Andra Smarandache, Adi Ionescu, Florin Oancea, Linus Persson, Rasmus Poulsen, Adrian Vasile, Kim Rasmussen, Florin Sandu, Ionuț Bugan, Nicolae Luca, Bogdan Vasiliu.

Pentru CSM urmează vineri ultimul meci din acest sezon al Ligii Naționale, în de plasare la Baia Mare. Înaintea acestei etapa, CSMB are 75 de puncte, cu șase mai mult decât HCM Baia Mare.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share