Handbal feminin. CSM Bucuresti a plecat la Gyor sa-si recupereze punctele pierdute saptamana trecuta

Cu doar două puncte în Grupa C a Ligii Campionilor, CSM București este pregătită să-și mărească ”zestrea” în etapa a 4-a, chiar dacă adversarul se numește Gyor. Și chiar dacă meciul se va desfășura în Ungaria (vineri, ora 20:00, în direct pe DigiSport și DolceSport). Și chiar dacă echipa pregătită de Ambros Martin a câștigat săptămâna trecută în București cu 27-24.

Tigroaicele și-au făcut autocritica și sunt convinse că se pot întoarce cu un rezultat pozitiv din Ungaria, la fel cum s-a întâmplat și în luna mai a acestui an, când a câștigat Liga Campionilor la Budapesta, după o finală electrizantă cu Gyor (29-26). Primele semne de motivație suplimentară au apărut la meciul de campionat cu Măgura Cisnădie de la începutul acestei săptămâni, când CSMB nu a ridicat piciorul de pe accelerație până în minutul 60. Astfel, la final, campioana României a învins locul 3 din Liga Națională la o diferență de 20 de goluri, scor 43-23.

Cu excepția problemelor avute de Line Jorgensen si Cristina Nan, antrenorul Jakob Vestergaard are la dispoziție întreaga echipă. Secretul unui succes al CSM București sau măcar obținerea unui rezultat de egalitate, care ar fi la fel de bun, este în primul rând să reducă numărul de greșeli tehnice din partida tur. Campioana Europei a fost învinsă de Gyor, dar nu trebuie uitat că prima repriză a fost dominată clar de Tigroaice și încheiată în avantaj, 13-9. În partea a doua au apărut însă mai multe erori, de care adversara a profitat și a reușit să întoarcă soarta jocului. Cu mai multă atenție în special în faza de atac, CSM București își poate recupera cele două puncte la Gyor. Un succes pe care îl așteaptă toți suporterii și cu care campioana Europei își ușurează atingerea primului obiectiv, calificarea în grupele principale.

Partida Gyor – CSM București va fi arbitrată de o brigată din Suedia, formată din Mirza Kurtagic și Mattias Wetterwik.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share