Handbal feminin. CSM Bucuresti a incheiat en-fanfare sezonul cu inca un succes major, Cupa Romaniei

Sezonul 2015-2016 a devenit unul de referinţă pentru istoria handbalului feminin. CSM Bucureşti a obţinut trei trofee în acest an competiţional, toate cu o simbolistică aparte. După al doilea titlu cucerit în Liga Naţională şi mai ales câştigarea Ligii Campionilor, Tigroaicele au pus mâna în premieră şi pe Cupa României.

Trupa lui Kim Rasmussen a câştigat la pas finala cu HCM Roman, desfăşurată la Cluj, scor 32-24 (15-13). Echilibru a fost doar în prima repriză, când adversara a încercat să se ridice la valoarea CSMB. Roman a început partida cu 4-1, dar campioana Europei şi-a reglat rapid ritmul pentru a evita complicaţiile chiar în ultimul meci al sezonului. Tigroaicele au avut nevoie de câteva minute pentru a prelua conducerea, pe care au realizat-o în minutul 13, scor 7-6. Din acel moment, CSMB nu a mai scăpat jocul din mână.

Desprinderea a venit imediat după pauză, când Brădeanu, Gullden, Vărzaru şi Jorgensen şi-au ridicat nivelul de joc. Diferenţa a ajuns rapid la 7 goluri (21-14, minutul 40), astfel că toate emoţiile au fost risipite.

CSM Bucureşti a încheiat partida cu 32-24 şi cu multe zâmbete după un sezon perfect. Urmează însă noi provocări pentru echipa susţinută de Consiliul General al Primăriei Capitalei, în primul rând apărarea celor trei trofee în următorul sezon. Rămâneţi alături de Tigroaice!

CSM Bucureşti – HCM Roman 32-24 (15-13)

Pessoa, Grubisic, Iordache – Gullden 4, Curea, Rodrigues 5, Jorgensen 5, Vărzaru 6, Brădeanu 3, Torstensson 1, Nan, Vetkova 2, Martin 2, Manea, Fisker 3, Nicula 1

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share