Handbal feminin. CSM Bucuresti a castigat la 10 goluri diferenta in deplasare cu CSM Bistrita

Campioana României a obținut o victorie clară în etapa a 10-a a Ligii Naționale de handbal feminin, scor 35-25 (16-15), în deplasarea de la Bistrița. În urma acestui rezultat, CSM București și-a asigurat locul 1 în campionat la sfârșitul acestui an.

Prima săptămână a lui Aurelian Roșca pe banca tehnică s-a încheiat perfect. Echipa și-a atins primul obiectiv în Liga Campionilor, calificarea în grupele principale, iar în Liga Națională a obținut un succes cu care a reușit să se desprindă de următoarea clasată, Dunărea Brăila.

Partida cu CSM Bistrița nu a ridicat probleme Tigroaicelor, chiar dacă prima repriză a fost echilibrată. După 16-15 la pauză, CSM București a reușit desprinderea imediat după reluare, iar diferența a crescut constant până la 11 goluri în minutul 52 (scor 32-21). La final, campioana a închis tabela la o diferență de 10 goluri, 35-25 și a reușit să treacă cu bine peste o săptămână ca dificilă, atât ca încărcătură psihică, dar și ca program.

CSM Bistrița – CSM București 25-35 (15-16)

Ungureanu, Grubisic, Iordache – portari; Gullden 7, Curea 1, Dache, Ayglon-Saurina 7, Vărzaru 2, Bazaliu 3, Brădeanu 2, Torstensson 5, Martin 2, Manea 1, Niombla, Lobach 4, Mehmedovic 1

Următorul meci al Tigroaicelor este pe teren propriu în Liga Națională, joi, de la ora 20:15, cu Unirea Slobozia.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share