Handbal feminin. Comunicat de presa. Sarbatorim titlul alaturi de suporteri!

Echipa feminină de handbal a Clubului Sportiv Municipal București are șansa de a sărbători obținerea celui de-al doilea titlu național alături de suporterii săi. Federația Română de Handbal a anunțat că va trimite la meciul din etapa a 25-a a Ligii Naționale, CSM București – U Alexandrion Cluj Napoca, marți, 19 aprilie a.c., ora 20:15, Sala Polivalentă Ioan Kunst Ghermănescu din Capitală, medaliile și tricourile rezervate campioanelor României, trofee pe care Tigroaicele antrenate de Kim Rasmussen le pot primi după ce vor obține cel puțin un punct la meciul amintit.

CSMB este lider incontestabil al Ligii Naționale feminine, cu 24 de victorii din tot atâtea posibile, și mai are nevoie de un singur punct pentru a-și asigura matematic titlul național.

CSM București mulțumește pe această cale Federației Române de Handbal pentru decizia luată și așteaptă un număr cât mai mare de fani la meciul de marți, pentru a sărbători împreună o nouă victorie a handbalului bucureștean. Intrarea este liberă.

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE