Handbal feminin. Bella Gullden si Linnea Torstenson, ambasadori ai EURO 2016

Comitetul de organizare a Campionatului European Suedia – 2016 a nominalizat șase vedete ale naționalei suedeze care vor avea misiunea de a fi ambasadori ai competiției. Pe listă se află și cele două jucătoare de la CSM București, Bella Gullden și Linnea Torstenson.

Bella va avea calitatea de ambasador național. ”Bella este o vedetă adevărată și un lider al naționalei, cu un rol important atât în atac, cât și în apărare. Ea va avea o mare responsabilitate, urmând să promoveze handbalul, să invite și să-i inspire pe fani, în special pe social media”, a declarat EHF EURO 2016 marketing manager Matilda Boson, ea însăși medaliată cu argint la EURO 2010.

Celelalte cinci jucătoare vor fi ambasador pentru câte o localitate care va găzdui meciuri de la turneul final. Linnea Torstenson va reprezenta Kristianstad.

Întâmplător sau nu, anunțul comitetului de organizare a venit joi, chiar în ziua când CSM București a ajuns la Savehof (Suedia), pentru cel de-al doilea joc din Grupa D a Ligii Campionilor. Bella Gullden și Linnea Torstenson o vor avea în față, din postura de adversară, pe Louise Sand, ambasador al orașului Gothenburg.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share