Handbal feminin. Antrenor danez pentru Tigroaicele de la JI. Kasper Jansen are 24 de ani și vine de la Aalborg

CSM București implementează școala nordică de handbal și la nivelul junioarelor I. Pentru noul sezon competițional, Tigroaicele din echipa U18 vor fi antrenate de danezul Kasper Stoltz Godiksen Jansen, un tehnician tânăr, în vârstă de 24 de ani.

Kasper a început handbalul la 7 ani, dar începând cu 2014 și-a concentrat atenția doar pe partea formării și pregătirii unor tinere sportive. Înainte de a veni la CSM București, el a antrenat echipa de elită-fete U18 a clubului din Aalborg. ”Aștept cu nerăbdare să încep munca alături de jucătoarele talentate de la CSM București”, a declarat Kasper. Echipa de junioare I a CSM București este campioană națională en titre. Kasper va lucra alături de antrenoarele Florica Iliescu și Daniela Strat. Director tehnic este Remus Drăgănescu.

Și echipa de juniori I va avea un nou antrenor principal. După o experiență în Ungaria, Cristian Gherman se va alătura proiectului CSMB, urmând să coordoneze atât juniorii I, câr și echipa de Divizia A, masculin. Cristian Gherman va colabora cu Alexandru Cristea – antrenor secund și cu Dănuț Bizău – director tehnic.

Schimbări au fost operate și la nivelul echipei de junioare II. Noul antrenor principal este Constantin Frâncu. Acesta vine de la CSȘ Călărași și a obținut deja primul trofeu cu CSMB, la Turneul internațional de la Kikinda (Serbia). Antrenor secund la junioare II va fi Doinița Popescu-Sumalan, iar director tehnic – Remus Drăgănescu.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share