Handbal. Echipele CSMB – prezentare de gala pe 11 august, la Clubul Diplomatilor

Secția de handbal a Clubului Sportiv Municipal București a organizat miercuri, 5 august, o conferință de presă în care au fost prezentate ultimele evenimente din cadrul celor două echipe de handbal, feminin și masculin, ale CSMB. La întâlnirea cu jurnaliștii au fost prezenți prof. Constantin Căliman, directorul general al CSMB, Bogdan Vasiliu, șeful secției de handbal, Zvonko Shundovski, antrenorul principal al echipei masculine, și jucătorul Iulian Stamate.

Constantin Căliman: ”Scopul conferinței este de a vă anunța ce s-a întâmplat în ultimul timp, precum și ce proiecte avem în viitorul apropiat. Echipa feminină de handbal este în cantonament la Râmnicu Vâlcea, iar joi și sâmbătă va disputa două meciuri de pregătire cu CSM Ploiești. Pe 19 august este programată Supercupa României, în care vom întâlni HCM Baia Mare, iar a doua zi va debuta Bucharest Trophy, o competiție ce atrage multe priviri din Europa. Echipa masculină de handbal a fost în cantonament la Sfântu Gheorghe și a susținut două meciuri de pregătire la Cheile Grădiștei. În perioada 6-9 august va participa la Cupa București, o competiție organizată de clubul nostru. Pe 11 august vom avea o prezentare inedită a celor două echipe, la Clubul Diplomaților. Toată acțiunea este organizată de departamentul nostru de marketing și de organizare, însă cu sprijinul sponsorilor. Încercăm să ne înscriem într-o formă nouă de organizare, și după modelul danez, ne propunem să avem sponsori individuali. Astfel, vom organiza la o dată ulterioră o licitație de sponsori pentru afisarea individuală pe echipamentul fiecărui jucător / jucătoare”.

Zvonko Shundovski: ”Mă bucur că m-am alăturat Clubului Sportiv Municipal București, care este un club cu ambiții mari și, după părerea mea, cu perspective frumoase. În sezonul următor vom juca pe trei fronturi, va fi greu, dar eu am încredere în echipă și sunt convins că putem face mai mult decât anul trecut, când CSM a fost surpriza Ligii Naționale masculine. Obiectivul meu este de a fi în top: cât mai sus în campionat și Cupa României și să ne calificăm în grupele Cupei EHF. Consider că Bregenz, adversarul din turul secund al Cupei EHF, este o opțiune bună pentru noi”.

Iulian Stamate: ”Consider că echipa este mai tare decât anul trecut. Și noi, jucătorii, avem încredere în colectivul tehnic. Este o bună comunicare între noi, iar antrenamentele sunt plăcute. Sunt convins că după ce se vor alătura echipei cei șapte jucători care au participat la Campionatul Mondial de tineret din Brazilia antrenamentele vor fi și mai bune”.

La Cupa București, competiție rezervată echipelor masculine, CSM București va face parte din Grupa B, alături de HC Odorhei și Energia Pandurii Tg. Jiu. Grupa A este formată din Dinamo, Steaua și HC Vaslui. Joi, vineri și sâmbătă au loc meciurile din grupe (de la orele 17:30 și 19:30), iar duminică sunt programate meciurile de clasament, de la 10:30 (locurile 5-6), 13:00 (locurile 3-4) și 15:30 (locurile 1-2).

afiscupa_bucuresti

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share