Handbal CSM Bucuresti. Tigroaicele au obtinut alte trei puncte in Liga Nationala, dupa o victorie in deplasare cu CSM Roman

CSM București a trecut peste semieșecul cu Larvik în grupa principală a Ligii Campionilor, iar luni seară a obținut trei puncte importante în Liga Națională, după ce s-a impus cu 27-24 pe terenul echipei CSM Roman. Jocul s-a desfășurat în cadrul etapei a 16-a, iar Tigroaicele s-au desprins din nou la 8 puncte de Dunărea Brăila, ocupanta locului secund.

Echipa lui Aurelin Roșca nu a avut deloc un meci ușor. De altfel, mai toate jocurile disputate pe terenul lui Roman au fost destul de echilibrate, pe muchie de cuțit. În sezonul trecut, CSM București a câștigat în ultimele secunde și a făcut pasul decisiv către al doilea titlu din istoria clubului. De această dată, succesul a fost conturat mai devreme, dar echipa a trebuit să ridice ritmul pentru a se desprinde pe tabela de marcaj. La mijlocul reprizei secunde, CSM Roman a condus cu 18-15, dar a urmat o perioadă foarte bună a campioanei, iar după alte câteva minute a întors rezultatul la 26-21. La final, diferența a fost de trei goluri, într-un meci în care s-a evidențiat Camille Ayglon. Victoria a fost umbrită de o accidentare a portarului Paula Ungureanu.

CSM Roman – CSM București 24-27 (14-14)

CSM București: Ungureanu, Grubisic, Iordache – portari; Gullden 3, Curea, Dache, Ayglon 7, Bazaliu, Brădeanu 2, Torstensson, Martin 4, Manea, Niombla 3, Lobach 5, Mehmedovic 3, Bohme

Pentru CSM Roman au marcat Glibko 8, Toskovic 6, Popescu 4, Chitacu 3, Iuganu 2, Tomescu 1

Partida cu CSM Roman s-a desfășurat în devans, având în vedere că echipa lui Aurelian Roșca va evolua pe 4 februarie cu Krim Ljubljana, în deplasare, în Liga Campionilor.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share