Handbal. CSM București, prezentare de gală înaintea noului sezon competițional

CSM Bucureşti şi-a prezentat marţi seara, la Clubul Diplomatic din Capitală, cele două echipe de elită ale secției de handbal, feminin și masculin, cu care va ataca noul sezon competițional. Pe lângă trofeele interne, CSMB vizează şi un parcurs cât mai lung în cupele europene, cu un Final 4 în Liga Campionilor la feminin și o prezență în grupele Cupei EHF la masculin.
Evenimentul a fost organizat exclusiv pe baza unor parteneriate, motiv pentru care le mulțumim firmelor care au fost alături de noi: CLUBUL DIPLOMATIC și SUMMER PLACE, care ne-au pus la dispoziție o locație deosebită și o echipă de oameni speciali, care au pregătit și servit cu drag bunatăți invitaților, apa BUCOVINA, care este sponsor oficial al echipei de handbal feminin, VIN&CO, care s-a ocupat de primirea invitaților și a oferit acestora vouchere de discount, CRAMA OPRIȘOR, care a realizat o degustare de vinuri, firma BDG Import, care a fost prezenta cu brandurile MARTINI, TRUE și JAGERMEISTER, berea STELLA ARTOIS, în varianta cu și fără alcool, care a fost apreciată în special de sportivi, înghețata VENCHI, care a făcut deliciul serii și CAFFE TABIET, care ne-au oferit demonstrații creative de latte art. Echipa TOO FACED s-a ocupat, împreună cu brandul SEPHORA, de make-up-ul handbalistelor CSM, iar SALERM COSMETICS de hairstyle. De asemenea, aducem mulțumiri speciale echipei myLIMO-Cab, care au fost toată seara la dispoziția handbalistelor, cu limuzine de lux și șoferi… discreți. Gala a fost una de ținută, la propriu și la figurat. Cadrul asigurat de Clubul Diplomatic s-a potrivit perfect cu rochiile de seară în care și-au făcut apariția jucătoarele de la CSM București. Cu ajutorul designerului CLARA ROTESCU, tigroaicele au fost strălucitoare, așa cum le stă bine unor campioane. Băieții au fost îmbrăcați casual.
După cuvântul de deschidere al directorului general al CSM București, prof. Constantin Căliman, rostit în fața asistenței formate din membri ai Consiliului General al Municipiului București, reprezentanți ai FR de Handbal, suporteri, prieteni și jurnaliști, sportivii și sportivele au fost prezentați într-o formulă mixată, un băiat – o fată. Au urmat sesiuni de interviuri și de fotografii cu sportivii clubului, o degustare de vinuri de la CRAMA OPRIȘOR, care i-a delectat pe invitați și cu o sabrare executată de cunoscutul somelier Cătălin Băluță.
Și fetele, și băieții sunt conștienți că îi așteaptă un sezon lung și dificil, dar care poate fi mai frumos decât cel anterior, în care CSMB a obținut titlul la feminin și argint la masculin.
Cristina Vărzaru: ”Avem o echipă senzaţională din punctul meu de vedere şi dacă o să rămânem sănătoase sunt convinsă că suntem capabile să facem lucruri frumoase”.
Oana Manea: ”După o prezentare atât de frumoasă ne dorim şi un parcurs cât mai lung în Liga Campionilor. Pentru asta ne-am strâns, pentru asta s-a format această echipă”. Marius Stavrositu: ”Aşteptările sunt destul de mari, atât la feminin cât şi la masculin. Dacă anul trecut am terminat pe locul 2, sezonul acesta ar trebui să ne batem la titlu. La masculin sunt cel puţin 5 echipe care se bat la titlu, la feminin e cam clară treaba, va fi tot o dispută între CSM şi HCM Baia Mare”.
La final, patru dintre noile jucătoare de la CSMB au intrat în posesia autoturismelor Toyota Yaris, puse la dispoziție de sponsorul oficial TOYO MOTOR CENTER.
Sezonul competițional începe săptămâna viitoare pentru ambele echipe. Fetele au programată pe 19 Supercupa României, urmând ca de a doua zi să intre în focurile ”Bucharest Trophy 2015” (20-23 august). Pe 23 august începe și Liga Națională masculină, Tigrii urmând să se deplaseze în prima etapă la Timișoara, pentru meciul cu Politehnica.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share