Handbal. CSM Bucuresti, clubul cu cei mai multi tineri jucatori convocati la loturile nationale

CSM București dovedește încă o dată că este clubul sportiv cu cea mai completă piramidă a performanței. Pe lângă echipele de seniori, clubul Primăriei Capitalei are și tineri de valoare, iar mulți dintre ei se află în vederile echipelor naționale. Conform ultimelor convocări, CSMB este clubul cu cei mai mulți tineri la reprezentativele tricolore, nu mai puțin de 15 Tigri fiind selecționați.

Dănuț Bizău, director tehnic la handbal masculin – tineret și juniori: ”Scopul secției noastre este de a promova jucători formați in cadrul clubului la echipa de seniori. Suntem mândri că sportivii noștri, în număr atât de mare, reprezintă România și suntem convinși că în viitorul apropiat vor fi convocați și alti jucători din cadrul secției, care sunt pregătiți pentru a face pasul la lotul național”.

Jucători la lotul național de tineret U21
– Bogdan Mănescu, Mihai Becheru, Octavian Bizău, Mihai Merlă, Alex Dascălu, George Alexandru – convocați la prima acțiune de la București, perioada 26-30 octombrie 2016

– George Voicu și Darius Dragon (împrumutat la HC Adrian Petrea Reșița) – în lotul lărgit

Jucători la lotul național de cadeți U16
– Mihai Nica, Mihai Milu, Adam Lazăr (de la CSMB), respectiv Aron Dedu, Alex Moise, Eric Usein și David Leoca (de la Centrul Național Olimpic de Excelență Sighișoara)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share