Handbal. CSM Bucuresti a batut palma cu Andras Szasz!

Andras Szasz devine Tigru! Unul dintre cei mai promițători jucători ai generației ’94 a ajuns la un acord cu CSM București și va evolua în capitală în următorul sezon.

Născut pe 24.01.1994, Szasz s-a format ca jucător la CSS Odorhei, iar apoi a făcut pasul la echipa mare HC Odorhei. Alături de formația harghiteană a câștigat, în 2015, Cupa Challenge. Mai mult de-atât, Andras a fost unul dintre artizanii calificării naționalei de tineret la Mondialul din Brazilia 2015. Szasz are o experiență bogată la loturile naționale, fiind convocat, de-a lungul timpului, atât la tineret și juniori, cât și la seniori. Pivotul de 23 de ani va evolua cu numărul 20 la CSM București.

La semnarea contractului, Szasz a declarat: Simt că acest transfer este un pas mare pentru mine. Am ajuns la o echipă care în ultimii ani a jucat mereu finala campionatului și a participat în Cupele Europene. Îmi doresc extrem de mult un titlu de campion și un parcurs lung în Europa. Sper și cred că o să reușesc asta la CSM București!

Bogdan Vasiliu, șef birou Handbal: Ne bucură extrem de mult faptul că am reușit să semnăm cu un pivot de mare perspectivă precum Andras Szasz. Este unul dintre jucătorii noului val al echipei naționale, iar prezența lui în rândul Tigrilor poate fi un factor determinant în îndeplinirea obiectivelor pentru sezonul următor.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

Like & share