Handbal. Bine ai venit, Chike Onyejekwe!

CSM București anunță un nou transfer la echipa de handbal masculin! Cel de-al doilea jucător care se alătură familiei Tigrilor este Chike Onyejekwe.  

Extrema stângă, în vârstă de 30 de ani, vine în capitală după ce și-a petrecut ultimii 3 ani la HC Odorhei. O prezență constantă la naționala pregătită de Xavier Pascual, Chike este câștigător al Cupei Challenge – ediția 2015. Pe plan intern, are în palmares două titluri de campion al României (2011, 2012) cu HCM Constanța. Jucător polivalent, Onyejekwe a mai evoluat de-a lungul carierei la CS Știința Bacău și CSM Ploiești. Chike a semnat un contract valabil pe două sezoane și va evolua cu numărul 52.

Chike Onyejekwe: „Am ales CSM București deoarece este un brand cu răsunet la nivel national si european. În plus, este un proiect interesant pentru viitor. Îmi propun evoluții cât mai bune în tricoul CSM-ului. Colectivul pare foarte ok, având în vedere că mă cunosc cu majoritatea jucătorilor. Asta ma va ajuta sa ma integrez mult mai usor in echipa. Vreau să câștigăm campionatul si cupa. De asemenea, îmi doresc un parcurs cât mai lung în cupele europene. GO TIGERS!”

Bogdan Vasiliu: „Chike este un jucător extrem de util, fiind capabil să facă atât faza de atac, cât și cea de apărare. Mai mult de-atât, este un handbalist polivalent, care poate evolua și la linia de 9 metri. Cu siguranță, venirea lui la CSM București nu este întâmplătoare și va fi un pion important în îndeplinirea obiectivelor din sezonul ce urmează.”

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

Like & share