Gnonsiane Niombla, încă două sezoane la CSM București – HANDBAL FEMININ

CSM București anunță prelungirea contractului cu jucătoarea franceză Gnonsiane Niombla pentru încă două sezoane. În vârstă de 26 de ani, Niombla s-a alăturat campioanei Europei în vara anului trecut și a avut evoluții apreciate în tricoul Tigroaicelor. Ea a marcat 26 de goluri în Liga Campionilor – cele mai multe fiind reușite în partida cu Gyor, din Ungaria, șapte -, și 31 în Liga Națională. Gnonsiane Niombla a venit la CSM București pentru postul de inter stânga, însă a dat randament pe orice post in apropierea liniei de 9 metri.

Alin Petrache, director general CSM București: ”Suntem conectați la prezent, dar construim și viitorul. Gnonsiane Niombla este o jucătoare care s-a integrat perfect la CSM București, iar prelungirea contractului a venit în mod firesc. Vom menține un standard ridicat de performanță, iar echipa feminină de handbal va rămâne o emblemă a Bucureștiului în Europa, răsplătind astfel încrederea acordată de Consiliul General și Primăria Capitalei”.

Gnonsiane Niombla: ”Sunt fericită să joc la CSM București, o mare echipă, un mare club, alături de care sper să câștig multe trofee. Clubul a făcut eforturi sa construiasca o echipa ambitioasa si sunt fericita sa fiu implicata in acest proiect.”

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share