FC Copenhaga in vizita la Bucuresti

Vicecampioana Danemarcei, FC Copenhaga, se afla zilele acestea in Bucuresti pentru a se antrena impreuna cu Tigroaicele CSMB. In perioada 10-15 august, cele doua echipe vor desfasura o serie de antrenamente comune menite sa le aduca cat mai aproape de forma necesara inceputului oficial de sezon.

Pentru echipa antrenata de Helle Thomsen urmeaza CSMB Handball FEST 2017 (bilete AICI), evenimentul de prezentare a echipelor de handbal feminin si masculin, iar apoi deplasarea in Macedonia pentru Vardar Trophy (23-26 august).

Helle Thomsen – Antrenor Principal CSM Bucuresti:

“Este perfect pentru noi sa o avem pe FC Copenhaga aici. Avem multe jucatoare la indemana si ne putem antrena la un nivel foarte ridicat.”

Claus Mogensen – Antrenor Principal FC Copenhaga:

„Suntem foarte fericiti sa fim aici si sa avem ocazia de a ne antrena impreuna cu una dintre cele mai bune echipe din Europa. Am mai facut asta cu Helle si echipa nationala a Olandei. Este o dinamica excelenta, cu multe jucatoare de calitate si un ritm foarte bun de antrenament. Desigur, vrem sa vedem nivelul la care sunt cele mai bune jucatoare, sa invatam, sa mergem inapoi in Danemarca si sa aplicam ce am invatat.”

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share