Fantasticii CSMB! Tigrii au învins fără drept de apel campioana, chiar în Maramureș

CSM București a dat lovitura în etapa a treia a Ligii Naționale masculine de handbal. În derbyul rundei, în fapt o reeditare a finalei sezonului trecut, Tigrii antrenați de Zvonko Sundovski au câștigat fără drept de apel la Baia Mare, scor 30-25 (16-13), pe terenul campioanei. ”Sunt bucuros ca am trecut peste toate problemele din ultimul timp și am demonstrat că suntem o familie. Victoria de la Baia Mare este una importantă, de moral. Campionatul este abia la început, dar nu pot să nu fiu mândru de jucătorii noștri și de colectivul tehnic după un asemenea succes”, a declarat președintele secției de handbal de la CSM București, Bogdan Vasiliu.

CSM a condus de la un capăt la celălalt. O singură dată a fost egalitate, la 1-1 (min. 2). În rest, ostilitățile au fost dominate de vicecampioană, care a făcut spectacol prin golurile marcate pe toată linia. Cele mai multe goluri le-au marcat Kostadinovic (7) și Humet (5), însă felicitări merită toți jucătorii pentru atitudinea de care au dat dovadă. Portarul Blazevic și-a făcut și de data aceasta datoria, colaborând excelent cu apărătorii din fața sa.

CSM București a acumulat a treia victorie consecutivă din tot atâtea meciuri și are punctaj maxim, nouă. În etapa următoare, vicecampioana va întâlni pe teren propriu nou promovata CSM Focșani 2007.

CSM: Blazevic, Iancu – Pătru, Milosevic 2, Simovic 1, Militaru, Stavrositu 3, Răpciugă, Humet 6, Șomlea 4, Kostadinovic 7, Marijanac, Negru 4, Rotaru 1, Ungureanu, Stamate 2.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share