Echipa de rugby CSM Bucuresti castiga meciul de la Cluj cu punct bonus

Etapa a doua a SuperLigii CEC Bank a programat meciul dintre Universitatea Cluj si CSM Bucuresti, partida castigata de Tigrii cu 50-12.

Darren Baron a deschis scorul cu un dropgol dupa atacuri sustinute ale Tigrilor in jumatatea clujenilor.

La repunere, dupa o combinatie Tuicakau, Vaovasa si Kinikinilau, Hinckley a marcat prima incercare a meciului. Calafeteanu a transformat si scorul a devenit 10-0.

Clujenii au revenit cu o lovitura de pedeapsa a lui Melniciuc si scorul a devenit 10-3 pentru bucuresteni.
Tigrii au continuat atacurile, si dupa o noua gramada ordonata in care si-au dominat adversarii, au obtinut o lovitura de pedeapsa transformata de Calafeteanu, astfel ca s-a mentinut ecartul de 10 puncte.

Desi nu au intrat in 22-ul CSM Bucuresti in primele 15 minute, studentii clujeni au marcat printr-o noua lovitura de pedeapsa, prin acelasi Melniciuc, scor 6-13.
Uvertura clujenilor a reusit si a treia lovitura de pedeapsa si a strans scorul la 13-9.

Calafeteanu a replicat prin acelasi procedeu pentru 16-9. Marius Pocris a iesit accidentat si a fost inlocuit cu Baliashvili. Tigrii au ramas pentru 10 minute in 14 oameni, dupa galbenul primit de Hinckley Vaovasa.

Ultimele cinci minute ale primei reprize i-au gasit pe bucuresteni in apropierea terenului de tinta al clujenilor, dar din pacate nu au concretizat avantajul inaintarii si scorul la pauza a fost U Cluj – CSM Bucuresti, 9-16.

Repriza a doua i-a gasit tot in atac pe Tigri care au concretizat o noua lovitura de pedeapsa prin Calafeteanu, dupa o infractiune a lui Telesa, sanctionata si cu cartonas galben.
La randul lor, bucurestenii au fost sanctionati cu galben la Kinikinilau, iar Melniciuc a transformat lovitura de pedeapsa, scor 12-19.

Presiunea constanta a Tigrilor s-a materializat intr-un nou eseu inscris de capitanul Adrian Ion, dupa un mol de margine. Calafeteanu a transformat si scorul a devenit 26-12.

Atacurile echipei nostre au continuat si Clujul a ramas din nou in inferioritate, centrul Banu fiind si el eliminat.

Tigrii au ajuns din nou in apropierea terenului de tinta advers si Livinai Tuicakau a reusit incercarea. Calafeteanu a ratat transformarea, din pozitie dificila, si scorul devenea 31-12 pentru CSM Bucuresti.
La un nou contraatac al Tigrilor, Livinai a scapat singur si a marcat la centru. Calafeteanu a inscris din pozitie centrala pentru 38-12.

In ultimele minute, presiunea bucurestenilor a dat din nou roade si capitanul Adrian Ion si Hinckley Vaovasa au reusit dubla. Ultimul eseu a fost transformat de Baron si scorul final a fost 50-12 pentru CSM Bucuresti, castigand si punctul bonus.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

Like & share