Debut cu victorie in returul SuperLigii CEC Bank

Returul SuperLigii CEC Bank, primul esalon valoric al rugbyului romanesc, a inceput cu meciul dintre CSM Bucuresti si Dinamo, tigrii reusind victoria cu 25-24.

Meciul a avut loc vineri, 24 martie, pe stadionul Florea Dumitrache, acesta fiind primul din etapa a VIII-a a SuperLigii CEC Bank.

Tigrii au reusit sa inscrie in prima repriza prin Daniel Faasen 8 puncte (doua lovituri de pedeapsa si o transformare) si prin capitanul Adrian Ion 5 puncte (eseu) in timp ce dinamovistii au inscris unu eseu transformat si o lovitura de pedeapsa, astfel ca scorul la pauza a fost 13-10 in favoarea CSM Bucuresti.

Repriza a doua a inceput cu doua eseuri pentru Dinamo, ambele transformate de Simote Liueli, insa Moa Maliepo a redus din diferenta prin eseul reusit si transformat de acelasi Daniel Faasen, scorul devenind 24-20 pentru Dinamo.

Cu cateva minute inainte de finalul partidei, internationalul Jack Cobden a mai inscris o incercare pentru CSM Bucuresti, stabilind si scorul final al meciului, 25-24 pentru Tigrii.

Urmatoarea etapa pentru CSM Bucuresti va avea loc pe stadionul Arcul de Triumf, duminica, 02 aprilie, de la ora 14.00, impotriva celor de la Politehnica Iasi. Meciul va fi transmis in direct pe www.rugbytv.ro.

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Abonare newsletter

Like & share