Darren Baron desemnat jucatorul etapei

Marc Darren Baron a fost desemnat jucatorul etapei calificarilor in semifinalele SuperLigii CEC Bank.

Sambata, Tigrii au obtinut cea mai importanta victorie din acest sezon, acel 37-26 inregistrat in disputa cu Dinamo de pe stadionul Florea Dumitrache calificandu-ne, ca si in editia trecuta a campionatului, in careul de asi, o contributie decisiva la acest succes avandu-l mijlocasul la deschidere Marc Darren Baron.

Cu un cuplu de mijlocasi inedit, 100% sud-african, Daniel Faasen-Marc Darren Baron, CSM-ul a reusit sa contracareze tactica dinamovistilor de a duce jocul catre o confruntare fizica, de uzura, liniile dinapoi ale Tigrilor castigand practic disputa in conditiile in care patru eseuri au venit prin contributia acestui compartiment, in urma unor faze extrem de spectaculoase.

Marc Darren Baron, care peste cateva zile va implini 22 de ani, a iesit in evidenta inca din primele minute, el fiind autorul deschiderii scorului cu un eseu. Dincolo de faptul ca a culcat balonul in terenul de tinta advers a contribuit si cu patrunderea decisiva care a destabilizat apararea alb-rosiilor, toate acestea chiar la debutul pentru echipa noastra.

Intuitia in joc, suturile precise prin care i-a impins pe dinamovisti in apropierea propriului teren de tinta respectiv cele 12 puncte marcate, Baron afirmandu-se si din fata butului i-au adus titlul de „Jucator al meciului” precum si pe cel de „Jucator al etapei”, acestea dupa ce in etapa a IX-a tot unul dintre componentii echipei noastre, Jack Cobden a fost recompesat cu aceleasi distinctii.

„Este o onoare pentru mine sa fac parte din aceasta echipa si ma bucur foarte mult ca am reusit sa contibui la victoria impotriva celor de la Dinamo prin marcarea a 12 puncte. Ma onoreaza faptul ca am fost desemnat „Jucatorul meciului” si „Jucatorul etapei”, ma consider norocos si ii multumesc lui Dumnezeu pentru acesta oportunitate” – a avut amabilitatea sa ne declare Darren Baron.

Despre cum se simte uvertura sud-africana la CSM vom cita tot din cuvintele sale: „Ma bucur ca am reusit sa ma integrez rapid in echipa, sunt un tip care invata repede astfel ca nu am avut probleme sa ma adaptez stilului de joc al Tigrilor. Consider ca numai atunci cand echipa joaca bine poti evolua si tu ca jucator in plan individual.”

Desigur de acum gandurile lui Darren Baron se indreapta catre semifinala cu Stiinta Baia Mare: ”Michael Bradley este un antrenor foarte bun, iar noi daca reusim sa punem in practica ce exersam la antrenamente putem castiga meciul cu Baia Mare. Va fi un meci greu dar sunt nerabdator sa intru pe teren si sa imi ajut echipa. Consider ca ar trebui sa fim mai atenti si sa nu mai oferim la fel de multe penalitati echipei adverse, ca in meciul cu Dinamo.”

Darren Baron a ajuns la echipa Tigrilor in luna februarie dar din cauza problemelor legate de viza acestuia pentru Romania a trebuit sa se intoarca in Africa de Sud pentru solutionarea acestora, debutul sau fiind de bun augur pentru echipa noastra care ca si in sezonul precedent are sansa de a lupta pentru un loc pe podiumul SuperLigii CEC Bank.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

Like & share