Cu un public incredibil in spate, Tigroaicele isi iau revansa in fata danezelor de la Nykøbing

Tigroaicele și-au făcut debutul în noul echipament personalizat cu o victorie frumoasă, în fata unui public absolut fantastic:

CSM Bucuresti – Nykøbing Falster NFH 39-26 (18-12)

Danezele au venit să-și vândă scump pielea la București, după cum au arătat în primul sfert de oră. Handbalistele de la Nykøbing au intrat extrem de motivate în teren și au fost determinate să demonstreze tuturor că victoria de pe teren propriu nu a fost o întâmplare. Tigroaicele nu s-au putut desprinde de adversare până în minutul 16, când erau în dublă inferioritate. Încurajate în permanență de un public fantastic, handbalistele de la CSMB au prins elan, iar până la pauză au luat un avans de 6 goluri, scor 18-12. Tigroaicele au fost de neoprit și în repriza a doua, când singura problema a fost cea a diferenței de scor. Combinațiile inter-pivot sau inter-extremă au funcționat foarte bine, iar apărarea bucureștencelor a închis mai toate culoarele echipei oaspete. Fie că a fost contraatac sau atac pozițional, sportivele noastre au marcat din orice unghi și au oferit suporterilor prezenți în Sala Dinamo o nouă seară de neuitat. Fetele noastre au punctat și la capitolul „spectacol”, iar cel mai frumos gol al meciului i-a aparținut Iuliei Curea, extrema noastră înscriind printr-o aruncare pe la spate. Partida arbitrată de surorile Bonaventura s-a încheiat cu scorul de 39-26, iar CSM București își consolidează poziția de lider al Grupei A.

La finalul întâlnirii, antrenoarea Helle Thomsen a declarat: După înfrângerea din Danemarca am analizat extrem de multe clipuri video cu adversarele noastre pentru a găsi soluții să le anihilăm pe teren propriu. Astăzi am avut altă atitudine, mai multă energie decât acum două săptămâni. Consider că am fost mult mai bune pe repliere, lucru care ne-a ajutat extrem de mult. Totodată, am avut alături niște fani incredibili, cărora dorim să le mulțumim pentru susținere.

CSM București: Ungureanu, Grubisic, Iordache – portari, Curea 7, Hagman 6, Neagu 6, Gullden 5, Manea 4, Jorgensen 3, Frafjord 3, Kurtovic 3, Bazaliu 1, Udriștioiu 1, Jacobsen, Mehmedovic, Ayglon.

Pentru Nykøbing au marcat: J. Westberg 8, E. Westberg 4, Pedersen 3, Lagerquist 3, Iversen 2, Ikehara 2, Wallen 2, K. Kristiansen 1, Merg 1.

Pentru CSM București urmează o nouă confruntare în Liga Florilor, în deplasare la CSM Slatina, marți, de la ora 19:00. Weekendul următor, Tigroaicele vor da piept cu Krim Ljubljana, în penultima etapă din Grupa A a Ligii Campionilor. Partida se va disputa în Slovenia, sâmbătă, 11 noiembrie, cu începere de la ora 15:00 (ora României).

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share