CSM Bucuresti sufera prima infrangere din acest sezon la Baia Mare

Etapa a IV-a a SuperLigii CEC Bank a programat meciul dintre CSM Stiinta Baia Mare si CSM Bucuresti, meci in care gazdele s-au impus cu 25-14 dupa o partida disputata.

CSM Bucuresti a avut prima ocazie de a deschide scorul, insa Valentin Calafeteanu a ratat tinta si dupa doar cateva minute, CSM Stiinta Baia Mare avea sa inscrie tot dintr-o lovitura de pedeapsa concretizata de uvertura Ratu Taniela Maravunawasawasa.

Acelasi Valentin Calafeteanu nu a mai ratat cateva minute mai tarziu, stabilind egalitatea la trei.

Apararea Tigrilor a functionat bine in repetate randuri, zimbrii fiind aproape de terenul de tinta advers insa nu au reusit sa inscrie decat dintr-o lovitura de pedeapsa concretizata tot de Maravunawasawasa, care avea sa inscrie din nou pentru 9-3 cateva minute mai tarziu din acelasi procedeu.

CSM Bucuresti a revenit si a redus din diferenta dupa o noua lovitura de pedeapsa reusita de Valentin Calafeteanu, scorul devenind 9-6.

Duelul celor doi transformeri a continuat si Maravunawasawasa a mai reusit sa transforme o penalitate, marind ecartul, scor 12-6.

Meciul a continuat cu cate un cartonas galben pentru fiecare echipa, pilierii Omar Baliashvili si Constantin Pristavita fiind trimisi pe banca pentru zece minute.

Valentin Calafeteanu a mai reusit o lovitura de pedeapsa pentru a reduce din diferenta la 12-9.

Tigrii erau aproape de a inscrie primul eseu al partidei insa Jack Cobden a fost placat in ultimul moment.

Au urmat momente bune de joc pentru CSM Bucuresti, acestia putand stabili egalitatea, insa Vali Calafeteanu a ratat din pozitie dificila si echipele au intrat la vestiare cu scorul de 12-9.

Repriza secunda a inceput cu zimbrii in ofensiva, Maravunawasawasa reusind un dropgol prin care a mai adaugat trei puncte in contul gazdelor.

Primul eseu al partidei a fost reusit de CSM Stiinta Baia Mare in urma unei neatentii a Tigrilor, Jone Nasalo fiind marcatorul incercarii transformate.

Gazdele au mai inscris odata din lovitura de pedeapsa si s-au distantat la 25-9. Cu cateva minute inainte de finalul partidei dupa o succesiune de faze ofensive, Tigrii au reusit sa inscrie primul eseu prin Jack Cobden, in coltul terenului, transformarea fiind ratata si astfel se stabilea scorul final al partidei, 25-14 pentru zimbri.

Pentru CSM Bucuresti urmeaza infruntarea cu Dinamo, din etapa a VI-a a SuperLigii CEC Bank, acestia neavand meci programat in etapa a V-a din cauza numarului impar al echipelor participante.

Dinamo – CSM Bucuresti va avea loc vineri, pe 29 septembrie, de la ora 15.00, pe stadionul Florea Dumitrache.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

Like & share