CSM Bucuresti se deplaseaza la Cluj-Napoca in a doua etapa a SuperLigii CEC Bank

In etapa a II-a contand pentru SuperLiga CEC Bank, primul esalon valoric al rugby-ului romanesc, Tigrii vor evolua pe stadionul din Parcul Sportiv Iuliu Hatieganu unde vor intalni pe Universitatea Cluj, echipa noastra dupa remiza din runda de debut dorindu-si prima victorie din sezonul 2017-2018.

Chiar daca pornea ca favorita in fata Politehnicii Iasi, CSM Bucuresti nu a reusit sa se impuna in debutul SuperLigii CEC Bank, lipsa de omogenitate pe fondul unei replici neasteptat de bune e adversarului spunandu-si cuvantul, astfel ca dupa prima etapa elevii lui Eugen Apjok si-au trecut in cont doar cele doua puncte aferente rezultatului de egalitate consemnat la finalul partidei.

Ultimele doua deplasari ale Tigrilor la Cluj-Napoca au insemnat o victorie a echipei noastre respectiv una a studentilor ardeleni. In 2015 CSM Bucuresti s-a impus cu rezultatul de 41-20, regretatul Atelea Okati izbutind o dubla, alte finalizari in terenul de tinta advers apartinand jucatorilor Jack Cobden, capitanului Adrian Ion, respectiv Jaff Taljard care s-a remarcat si din fata butului cu patru tentative de tinta concretizate.

Sezonul trecut victoria a revenit Universitatii Cluj dupa o disputa in care Tigrii l-au pierdut pe Fahiua Siale dupa ce aceasta a vazut cartonasul rosu fiind eliminit definitiv din joc, de la alb-negrii remarcandu-se mijlocasul la deschidere Ovidiu Melnicuc care a marcat nu mai putin de trei dropgoluri.

Din pacate istoria confruntarilor directe consemneaza si doua neprezentari ale Universitatii Cluj, una chiar in returul editiei precedente ceea ce ne-a pus in imposibilitatea unei revanse luate pe dreptunghiul verde incadrat de buturi.

Partida Universitatea Cluj-CSM Bucuresti se va disputa sambata 2 septembrie cu incepere de la ora 11:00 pe stadionul din Parcul Sportiv Iuliu Hatieganu.

Palamaresul intalnirilor directe in SuperLiga CEC Bank:

2011
Sezonul regulat:
CSM Bucuresti-Universitatea Cluj 24-11
Universitatea Cluj-CSM Bucuresti 20-25
Semifinale Play-Out:
CSM Bucuresti-Universitatea Cluj 5-0 (neprezentare)

2012
Sezonul regulat:
CSM Bucuresti-Universitatea Cluj 60-3
Universitatea Cluj-CSM Bucuresti 3-31
Play Out:
Universitatea Cluj-CSM Bucuresti 17-40
CSM Bucuresti-Universitatea Cluj 57-14
Semifinale Play-Out:
CSM Bucuresti-Universitatea Cluj 38-8

2013
Sezonul regulat:
Universitatea Cluj-CSM Bucuresti 49-26
CSM Bucuresti-Universitatea Cluj 19-16
Play-Out:
Universitatea Cluj-CSM Bucuresti 24-19
CSM Bucuresti-Universitatea Cluj 25-3

2014
Sezonul regulat:
CSM Bucuresti- Universitatea Cluj 29-12
Universitatea Cluj-CSM Bucuresti 19-29
Play-Out(Faza a doua):
CSM Bucuresti-Universitatea Cluj 28-30

2015
Sezonul regulat:
CSM Bucuresti-Universitatea Cluj 22-23
Universitatea Cluj-CSM Bucuresti 20-41

2016-2017
Sezonul regulat:
Universitatea Cluj-CSM Bucuresti 24-10
CSM Bucuresti-Universitatea Cluj 5-0 (neprezentare U Cluj)

Bilantul intalnirilor directe in SuperLiga CEC Bank: 19 jocuri-14 victorii CSM Bucuresti, 5 victorii Universitatea Cluj.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

Like & share