CSM Bucuresti obtine punctul bonus defensiv in meciul cu Steaua

Etapa a VII-a a SuperLigii CEC Bank, ultima din turul campionatului national intern, a programat meciul dintre CSM Bucuresti si Steaua Bucuresti, partida in care gazdele s-au impus cu 15-12.

Derby-ul etapei s-a disputat pe stadionul Arcul de Triumf, in conditii dificile de joc, ploaia torentiala ingreunand jocul celor doua echipe pe tot parcursul celor 80 de minute.

Astfel, toate punctele reusite in aceasta partida au fost inscrise de cei doi transformeri, Tigrul Darren Baron, respectiv stelistul Florin Vlaicu din lovituri de pedeapsa.

Tigrii au reusit sa deschida scorul in urma cartonasului galben primit de jucatorul din linia I-a a Stelei, Cristi Pana pentru ca Steaua sa egaleze in urma cartonasului galben pe care l-a vazut Jack Cobden.

Pana la pauza, CSM Bucuresti a mai reusit trei puncte prin acelasi Darren Baron pentru a intra la vestiare in avantaj, 6-3.

Repriza secunda a inceput cu Steaua in ofensiva, acestia avand ocazia de a egala dintr-o noua lovitura de pedeapsa, ocazie ratata de Florin Vlaicu pentru ca tot el sa profite de o alta penalitate acordata cateva minute mai tarziu si scorul devenea 6-6.

Au urmat alte lovituri de pedeapsa, cate doua pentru fiecare echipa, astfel ca scorul de egalitate s-a mentinut pana spre finalul partidei cand Florin Vlaicu a mai transformat odata pentru a duce Steaua in avantaj, 15-12.

Pe finalul partidei stelistii au ramas fara doi jucatori, Grigoras Diaconescu fiind sanctionat cu cartonasul galben, iar Florin Ionita cu cel rosu, Tigrii avand ocazia de a egala prin acelasi Darren Baron, transformarea ratata stabilind scorul final al partidei: 15-12 pentru echipa militara care se mentine pe prima pozitia a clasamentului dupa prima jumatate a editiei 2017-2018 a SuperLigii CEC Bank, CSM Bucuresti obtinand doar punctul bonus defensiv.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

Like & share