CSM Bucuresti in sferturile Cupei

Revansa meciului din campionat a avut loc mai repede si tigrii s-au impus in optimile Cupei Romaniei Fan Courier in fata celor de la HC Odorhei.

CSM Bucuresti – HC Odorhei 35-28 (19-15)

Cu orgoliul ranit dupa infrangerea din campionat de pe terenul Odorheiului, tigrii au avut un start perfect al partidei si au aratat o atitudine demna de lauda. Pe baza unei aparari foarte agresiva, dar si a unor parade spectaculoase ale lui Sunjic, handbalistii bucuresteni au inscris de multe ori pe contraatac si au reusit sa se desprinda inca din debutul partidei. Spre deosebire de meciul de la Odorhei, jocul pe atac a fost mult mai inspirat, iar tigrii au gasit drumul catre gol mult mai usor. Antrenorul oaspetilor s-a vazut nevoit sa ceara un time out destul de repede fiind condus la o diferenta de 4 goluri, lucru care i-a trezit pe jucatorii sai, astfel ca acestia au reusit o revenire la doar doua goluri, ajutati si de cateva greseli tehnice ale bucurestenilor. Acestia si-au reintrat repede in ritm, astfel ca prima repriza s-a incheiat cu un avantaj de 4 goluri in favoarea lor, 19-15.

Repriza secunda a inceput in acelasi ritm alert, dar cu foarte multe greseli de ambele parti, lucru care a dus la minute bune fara gol. Tigrii si-au pastrat motivatia si impinsi de eficienta lui Georgievski si Onyejekwe, dar si de interventiile lui Sunjic care si-a pastrat evolutia buna si a aparat poarta tigrilor reusind sa salveze de nenumarate ori in situatie de unu la unu, inclusiv o aruncare de la 7 metri. In ultimele 10 minute ale partidei antrenorul Djukic a incercat o revenire spectaculoasa printr-o aparare om la om si prin atacul cu 7 jucatori, toate acestea au fost insa in zadar si tigrii au majorat diferenta, astfel ca meciul s-a incheiat cu scorul de 35-28 si CSM Bucuresti se califica in sferturile de finala ale competitiei.

CSM Bucuresti: Sunjic, Ciobanu- portari, Georgievski (9), Humet (6), Tioumentsev (6), Onyejekwe (5), Garcia (5), Szasz (4), Manescu, Ramba, Negru, Somlea, Novanc, Rotaru, Militaru, Hrastnik.

Pentru HC Odorhei au marcat: Sadovyi (5), Ghita (5), Vilovski (4), Baranau (3), Talas (3), Mihalcea (2), Balazs (2), Kuzmanoski (2), Kovacevic (1), Dragas (1).

Urmatorul meci al tigrilor va avea loc duminica, 10 decembrie, de la ora 12 in sala Rapid in compania celor de la HC Vaslui, acesta fiind primul meci din returul Ligii Zimbrilor.

Intrarea la meci se face pe baza de jucarii sau carti pentru copii, care vor fi oferite in cadrul Campaniei CSM: LUNA FAPTELOR BUNE.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share