CSM Bucuresti din nou in Final Four – Liga Campionilor!!!

Tigroaicele CSM Bucuresti au castigat returul de la Budapesta si dreptul de a participa la al doilea turneu Final 4 consecutiv.

FTC-Rail Cargo Hungaria (HUN) vs CSM Bucuresti (ROM) 26:27 (15:14). (Scor General 51:57)

Dupa victoria la 5 goluri din partida tur (30-25), echipa condusa de Per Johansson mergea cu incredere la Budapesta. De partea maghiara, sperantele ca pot intoarce rezultatul erau mari, putandu-se baza de aceasta data si pe  aportul capitanului Zita Szucsanszki, revenita dupa o accidentare la umar.

Prima repriza s-a desfasurat sub semnul echilibrului, insa paradele portarului maghiar, Blanka Biro, au facut ca FTC sa intre la pauza cu un gol avans, pastrand vii sperantele calificarii. Insa repriza a doua a apartinut portarului bucurestencelor, Paula Ungureanu, una dintre eroinele partidei tur. In ciuda unei scurte intreruperi a partidei, cauzata de ultrasii maghiari, Tigroaicele si-au pastrat calmul si nu au lasat partida sa le scape de sub control in niciun moment al jocului.

CSM obtine astfel o dubla victorie in fata FTC Rail Cargo si asteapta tragerea la sorti de marti, 18 aprilie, pentru a-si afla adversarul din semifinale. Turneul Final 4 de anul acesta (6-7 mai) va aduce fata in fata aceleasi echipe ca si in sezonul trecut, alaturi de Tigroaice calificandu-se si Gyor Eto, Vardar Skopje si Buducnost Podgorica.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share