CSM Bucuresti a pierdut meciul cu Timisoara Saracens

Tigrii au pierdut meciul din etapa a X-a a SuperLigii CEC Bank, in deplasare, la Timisoara, cu scorul de 45-17.

Prima repriza a fost una echilibrata, scorul fiind deschis de CSM prin lovitura de pedeapsa reusita de Valentin Calafeteanu (3-0). Gazdele au reusit sa inscrie primul eseu prin Eugen Capatana, transformarea reusita de Jack Umaga ducand scorul la 7-3. Cateva minute mai tarziu Marian Drenceanu a reusit al doilea eseu al banatenilor, iar Umaga a transformat pentru 14-3.

Tigrii au redus din diferenta prin eseul lui Daniel Faasen, transformat de Valentin Calafeteanu si tabela arata 14-10 pentru Timisoara.

Pana la pauza timisorenii au mai inscris doua eseuri prin Ratu Selioli si Michael Stewart, unul singur fiind transformat de Jack Umaga, astfel ca scorul la pauza a fost 26-10.

Repriza secunda a inceput in forta pentru gazde, acestia reusind sa mai inscrie trei eseuri prin Selioli, Umaga si Pretorius, toate transformate. Scorul devenise 45-10 cand, cu cateva minute inainte de final,  Daniel Faasen a reusit dubla, iar dupa transformare a stabilit scorul final al partidei, 45-17.

Urmatoarea etapa pentru Tigri va avea loc la Bucuresti, pe stadionul Arcul de Triumf, sambata, 15 aprilie, de la ora 14.00, impotriva echipei din Baia Mare. Meciul va conta pentru etapa a XI-a a SuperLigii CEC Bank si va fi transmis in direct de Dolce Sport si RugbyTV.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

Like & share