CSM Bucuresti a pierdut meciul cu Steaua

Etapa a XIII-a a SuperLigii CEC Bank a programat astazi, in Ghencea, meciul dintre Steaua si CSM Bucuresti.

Astfel ca, de la ora 14.00, Tigrii au jucat in deplasare un meci greu cu liderul actual al clasamentului SuperLigii CEC Bank.

In prima repriza stelistii au reusit sa deschida scorul rapid, prin Ionut Dumitru care a finalizat o actiune individuala. Daniel Boldor a ratat transformarea si scorul devenea 5-0.

Acelasi Daniel Boldor a marit avantajul Stelei in prima repriza reusind sa transforme doua lovituri de pedeapsa si un al doilea eseu al militarilor a stabilit scorul pauzei, 16-0 pentru gazde.

Repriza secunda i-a avut in prim plan tot pe stelisti, acestia reusind sa mai inscrie doua eseuri prin Florin Surugiu si Alexandru Perju, doar unul fiind transformat.

Pentru Tigri a punctat Alexandru Savin (eseu) dupa o actiune colectiva pe finalul reprizei secunde, Marian Ispir reusind transformarea si stabilind si scorul final: 28-7 in favoarea Stelei.

Urmatoarea etapa pentru Tigri, ultima din returul SuperLigii CEC Bank inainte de meciurile de baraj pentru semifinale, se va desfasura la Bucuresti, pe stadionul Arcul de Triumf, sambata 06 mai 2017, incepand cu ora 14.00, impotriva echipei U Cluj.

Meciul va fi transmis in direct pe Dolce Sport si RugbyTV.ro, iar intrarea la stadion este libera.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

Like & share