CSM Bucuresti a debutat in SuperLiga CEC Bank cu o remiza

Primul esalon valoric al rugby-ului romanesc, SuperLiga CEC Bank, editia 2017-2018, a debutat sambata, 25 august, cu meciul dintre CSM Bucuresti si Politehnica Iasi, partida pe care Tigrii au incheiat-o la egalitate de puncte, 22-22.

Echipa antrenata de Eugen Apjok a inceput meciul cu cinci jucatori care au debutat in tricoul Tigrilor: Alexandru Oancea, Lasha Azaladze, Omar Baliashvili, Nigel Genia si Hinckley Vaovasa fiind la prima evolutie alaturi de colegi.

CSM Bucuresti a inceput meciul dominand echipa adversa, astfel ca dupa doar 10 minute de joc scorul era 10-0 in favoarea gazdelor, in urma unei lovituri de pedeapsa si al unui eseu transformat, toate reusite de Hinckley Vaovasa, uvertura Tigrilor.

Politehnica Iasi a reusit sa puncteze prin Daniel Plai, acesta transformand doua lovituri de pedeapsa, scorul devenind 10-6, in ciuda faptului ca echipa ieseana evolua in 14 jucatori, dupa ce George Matase a primit cartonasul galben. Cu 10 minute inainte de pauza, efortul colectiv al echipei CSM Bucuresti in apropierea terenului de tinta advers a fost recompensat cu un eseu de penalizare, ecartul marindu-se la 17-6.

Pana la pauza Politehnica Iasi a reusit sa reduca din diferenta dupa dropgol-ul inscris de acelasi Daniel Plai, pentru ca doua minute mai tarziu acelasi jucator sa mai marcheze prin eseu si transformare, stabilind scorul pauzei, 17-16.

Repriza a doua a inceput bine pentru Tigri, cu un eseu inscris de Daniel Carpo la doar sase minute dupa reluarea meciului, iar scorul devenea 22-16. Pana la finalul partidei, Politehnica Iasi a mai punctat din doua lovituri de pedeapsa transformate tot de Daniel Plai, acesta stabilind egalitatea si scorul final al partidei, 22-22. In urma acestei remize, echipele au obtinut doua puncte in clasamentul SuperLigii CEC Bank.

Pentru CSM Bucuresti urmeaza etapa a II-a impotriva celor de la Universitatea Cluj, in deplasare, meci programat sambata, 02 septembrie, de la ora 11.00.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

Like & share