Cristina Neagu împlinește 29 de ani: ”Îmi doresc să câștig Liga Campionilor cu o echipă românească”

Azi, 26 august, Cristina Neagu, singura handbalistă din istorie care a câștigat premiul de ”Cea mai bună jucătoare a lumii” de trei ori, în 2010, 2015 și 2016, împlinește 29 de ani și declară că este în cea mai bună formă a carierei sale sportive.

Am întrebat-o ce cadou își dorește în acest an și ne-a mărturisit că se va ocupa singură de cadourile pentru următoarele trei aniversări: ”Îmi propun să câștig Liga Campionilor cu o echipă românească și să mă calific la Olimpiadă. Orice medalii sunt binevenite, dar nici titlurile individuale nu mă deranjează”, glumește sportiva. ”Dacă sunt sănătoasă, cred că-mi voi face singură o sumă de cadouri, pentru toate aniversările din următorii trei ani.”, completează ea.

Recent întoarsă în țară, Cristina e mai motivată decât oricând: ”E un vis mai vechi de-al meu acesta de a câștiga Liga Campionilor cu o echipă românească, iar CSM București este o echipă puternică și face performanță. Nu m-aș fi întors în țară dacă nu aș fi crezut în această șansă. Acum, la 29 de ani, sunt în cea mai bună formă și îmi doresc să beneficieze de acest lucru o echipă românească”

Nu e prima dată când Cristina Neagu își manifestă public, cu convingere, patriotismul și atașamentul față de originile românești, ea mărturisind cu mai multe ocazii că o leagă nostalgii puternice de orașul natal: ”Ar însemna foarte mult pentru mine să câştig ceva în oraşul meu natal. Nu am jucat pentru un club din Bucureşti de când eram junioară. Am jucat pentru alte echipe din România la senioare, dar niciodată în Bucureşti”, a precizat Neagu cu alte ocazii (Sursa).

Dragă Cristina, Clubul Sportiv Municipal iti dorește:”La mulți ani! Să fii puternică și să obții toate titlurile pentru care te antrenezi.”

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share