COMUNICAT: CSM Bucuresti Handball Fest 2017

Handbalul spectacol revine in Sala Polivalenta din capitala! Pe 17 august, CSM Bucuresti da startul noului sezon printr-un eveniment de la care nu puteti lipsi, Handball Fest 2017. Nu ratati ocazia de a-i vedea la treaba pe tigrii si tigroaicele CSMB in fata unor adversari pe masura asteptarilor: FC Barcelona si Rostov Don. Fanii CSM Bucuresti vor avea parte de multe suprize, printre care si sansa de a le ura „bun venit” noilor jucatori si jucatoare in fan zone-ul care va fi special amenajat.

Gabriela Szabo – Director General CSM Bucuresti

„Unul dintre obiectivele clubului CSM Bucuresti este ca sportivii clubului sa performeze la cel mai inalt nivel, in fata unor echipe precum FC Barcelona sau Rostov Don, invitatele noastre de luna viitoare. Handball Fest este un eveniment de nivel international, la care ii asteptam cu drag pe toti iubitorii handbalului din Bucuresti si Romania.”

Programul Meciurilor:

Handbal Feminin – ora 18.00: CSM Bucuresti vs Rostov Don

Handbal Masculin – ora 20.30: CSM Bucuresti vs FC Barcelona

Bilete sunt disponibile prin reteaua Eventim si online pe www.eventim.ro

Despre FC Barcelona:

FC Barcelona Handbal este echipa spaniolă de handbal masculin din Barcelona – Catalonia, care joacă în Liga ASOBAL. Este una dintre cele mai de succes echipe de handbal din Europa, castigand 9 titluri de Liga Campionilor. Antrenorul echipei de handbal FC Barcelona este Xavier Pascual – actualul antrenor al echipei naționalei României.

Despre Rostov Don:

Rostov-Don este echipa de handbal feminin din orașul cu acelasi nume. Clubul a fost inființat în 1965, purtand numele Rostselmash până în 2002. În 2017 Rostov Don a câștigat Super Liga Rusiei și Cupa EHF. In lotul echipei se afla mai multe jucatoare care au evoluat la echipe din Romania, printre care si fostele jucatoare ale CSM Bucuresti, Ana Paula Rodrigues si Mayssa Pessoa.

Handball Fest este organizat la initiativa sectiei de handbal, cu sprijinul colaboratorilor nostri.

Pentru mai multe informații despre Handball Fest puteți urmări site-ul www.csmbucuresti.ro și pagina de Facebook, www.facebook.com/CSMBOfficial.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share