Camille Ayglon Saurina ramane la CSM – HANDBAL FEMININ

Frantuzoaica de 31 de ani, Camille Ayglon Saurina, a semnat prelungirea contractului cu CSM Bucuresti pentru inca un sezon. Interul dreapta, care s-a alaturat echipei in vara anului trecut, este considerata a fi una dintre cele mai bune aparatoare din lume, avand evolutii remarcabile atat la nationala Frantei cat si pentru echipa Tigroaicelor CSMB.

Alin Petrache: “Asa cum am mai spus in ultima perioada cladim o echipa capabila sa pastreze la Bucuresti trofeul Ligii Campionilor. Este normal ca sportivele care au avut performante consistente sa ramana alaturi de noi. Ma bucur ca Saurina va juca pentru CSMB in sezonul urmator.”

Camiller Ayglon Saurina: “ Sunt foarte fericita si mandra ca voi continua, pentru inca un an, la acest club mare. Sunt sigura ca pentru sezonul viitor asteptarile vor fi din ce in ce mai mari si sunt bucuroasa ca voi continua in acest proiect.”

Palmares:

Echipa Nationala:

Argint Jocurile Olimpice 2016

Campionatul Mondial: Argint 2009, 2011

Campionatul European: Bronz 2016

Echipa de club:

Supercupa Romaniei 2016

Aur – Campionatul Frantei – 2009

Aur – Cupa Frantei – 2010

Aur – Cupa Ligii Frantei  – 2009, 2010

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

Like & share