Calificare fara emotii la turneul final pentru juniorii 2. Handbal masculin

Juniorii 2 ai CSM București obțin, fără emoții, calificarea la Turneul Final! Echipa pregătită de Alexandru Cristea și Florin Apostol a câștigat toate cele trei partide disputate la Turneul Semifinal 2 , desfășurat la Mediaș în acest weekend.

Tigrii au un parcurs excepțional în actuala ediție de campionat, în care nu au cunoscut gustul înfrângerii. Cu un lot experimentat de jucători, mulți dintre ei componenți ai echipei de juniori 1 și a lotului național, obiectivul echipei este obținerea medaliilor de aur la turneul final. Mai mult de-atât, CSM București a câștigat, în urmă cu două sezoane, titlul de Campioană Națională la categoria de vârstă 2000-2001.

Meciurile de la Turneul Semifinal 2 nu au pus probleme Tigrilor, care au încheiat pe primul loc Grupa D. Totodată, handbaliștii de la CSMB au înregistrat și cel mai bun golaveraj dintre echipele ajunse în această fază a Campionatului Național, + 37 goluri. Antrenorul principal, Alexandru Cristea, a declarat: „Deși diferența de scor nu o arată, am avut parte de meciuri grele la acest turneu. Mă bucur tare mult că băieții au dat dovadă de o mobilizare, de o determinare ieșită din comun și că au reușit să treacă peste oboseala acumulată la juniori 1. Sunt foarte mulțumim de evoluția lor. Plecăm cu un plus de încredere către turneul final, de unde ne dorim să ne întoarcem cu medalia de aur.”

Rezultate – Turneul Semifinal 2

38-23 vs CS Olimpic Târgu Mureș

36-27 vs CS Brazi

33-20 vs AHC Potaissa Turda

Clasament

1.CSM București
2.AHC Potaissa Turda
3.CS Olimpic Târgu Mureș
4.CS Brazi

Lotul CSMB: Andrei Lazăr, Sebastian Schitu – portari, Mihai Nica, Alex Moise, David Sauca, Mihai Milu, Aron Dedu, Cristian Miftode, Claudiu Mazilescu, Laurențiu Chiriceanu, Cosmin Tunaru, Adam Lazar, Andrei Toma, Sabin Petrea, Eduard Dorobanțu, Radu Vîlsan. Antrenori: Alexandru Cristea și Florin Apostol. Kinetoterapeut: Radu Șuță. Director tehnic: Dănuț Bizău.

În ceea ce privește Turneul Final, care se va disputa în perioada 14-18 iunie, cele două grupe au fost stabilite. CSM București va da piept cu CS Știința Municipal Bacău, LPS Suceava și LPS Roman, în timp ce în cealaltă grupă se vor întrece echipele AHC Potaissa Turda, CSS Sighișoara, CSS Odorhei și CSM Progresul Băilești.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

Like & share