Baschet. Steaua CSM Eximbank incheie sezonul cu 5 medalii

In urma cu patru ani au fost puse bazele unui proiect ambitios, luand nastere echipa de baschet Steaua CSM Eximbank.

Sezonul 2016-2017 a fost incheiat de sectia de baschet cu rezultate bune pe toate planurile pornind de la seniori, tineret si terminand cu  juniorii U-20, U-18 si U-16.

Astfel, la echipa de seniori, dupa o participare meritorie sezonul precedent in Eurocup, competitie organizata de Euroliga, in acest an s-a consemnat una dintre cele mai bune performante pentru Steaua CSM: locul 2 (medalie de argint)  in Liga Nationala de Baschet Masculin si calificarea in FIBA Basketball Champions League, principala competitie organizata sub egida forului international.

Tot medalia de argint au obținut și juniorii grupei sub 18 ani, în timp ce, la categoriile U20 și Liga I elevii lui Marko Filipovic au pus mana pe medaliile de bronz, în urma prestațiilor de la turneele finale.

Singurul aur a venit de la echipa U16, care s-a impus în finală, în fața celor de la CSS Târgoviște, cu scorul de 82-79.
În urma acestor prestații, mai mulți jucători de la echipele de juniori și seniori au fost convocați la loturile naționale în vederea participării la Campionatele Europene din acest an!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Abonare newsletter

Like & share