Atletism. Bun venit, Alina Rotaru!

Sectia de atletism a Clubului Sportiv Muncipal Bucuresti a reusit sa obtina transferul valoroasei sportive Alina Rotaru, de la CSA Steaua Bucuresti incepand cu  data de 10.07.2017. De altfel, aceasta a concurat sub culorile CSMB la nationalele de la Pitesti, reusind sa ocupe locul  I si sa  isi faca baremul pentru participarea la Cupa Mondiala cu o saritura de 6.74 m. 

Alina Rotaru, in varsta de 24 de ani, este o săritoare în lungime, laureată cu argint la Jocurile Olimpice de Tineret 2010.

În anul 2009 a obținut medalia de argint la Campionatul Mondial de juniori de la Bressanone. A participat la prima ediție a Jocurilor Olimpice de Tineret, unde a cucerit medalia de argint cu o săritură de 6,38 m. În anul următor, s-a clasat pe locul doi la Campionatul European de juniori de la Tallinn. A fost desemnată ambasadoarea României la Jocurile Olimpice de Tineret 2012.

În 2015 a participat pentru prima dată la Campionatul Mondial de Atletism. În luna iulie și-a stabilit un nou record personal la 6,75 m. Și-a îndeplinit baremul pentru Jocurile Olimpice din 2016 de la Rio de Janeiro cu o săritură de 6,72 m reușit la concursul IAAF de la Innsbruck.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

Like & share