Comunicat cu privire la situatia handbalistei Ana Paula Rodrigues

Avand in vedere numeroasele cereri de clarificare a situatiei din partea suporterilor Clubului Sportiv Municipal Bucuresti, dorim sa specificam urmatoarele:

In luna noiembrie 2015, atunci cand intregul grup de jucatoare brazilience au depus memorii fiind suparate din cauza intarzierii platilor veniturilor lunare, Ana Paula Rodrigues a decis sa se transfere la clubul Odense din Danemarca. Ulterior, jucatoarea s-a convins de seriozitatea clubului, de rezultatele personale si ale echipei culminand cu triumful din Liga Campionilor – Handbal Feminin, luand decizia de a ramane la CSM Bucuresti.

In acest sens, clubul a fixat cu jucatoarea toate conditiile ramanerii la CSM, au stabilit un contract pentru urmatorii doi ani multumind astfel ambele parti, iar CSM a inceput din acel moment tratativele cu clubul danez pentru renuntarea celui de pe urma  la contractul deja semnat cu Ana Paula Rodrigues.

Pentru rezilierea contractului (dar mai ales pentru faptul ca au tinut cu orice pret sa o mentina pe Ana  la Odense) clubul danez a cerut 100.000 euro taxa de reziliere, o taxa enorm de mare, nemaintalnita pana in acest moment in handbalul feminin mondial. Clubul CSM Bucuresti nu a putut sustine o astfel de taxa, nici cea ulteroara de 75.000 de euro la care ajunsesera negocierile si astfel s-a simtit nevoit sa opreasca negocierile.

Deoarece nu exista  baza legala, dar nici  materiala, pentru a sustine taxa de transfer in cazul in care o sportiva, din vina proprie, intentioneaza sa semneze doua contracte, cu parere de rau CSM Bucuresti a trebuit sa se retraga dintr-o astfel de disputa, se pare ca pe fir au intrat cei de la Rostov Don, club pentru care suma exorbitanta de transfer nu pare a fi un impediment.

Sunt motive de ordin tehnic, legal si financiar care au facut sa nu poata ramane la noi dar asta nu inseamna ca CSM Bucuresti nu ii ureaza succes in cariera ba mai mult o asteapta oricand la clubul nostru.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share