Alin Petrache, noul director general interimar al CSM Bucuresti

Alin Petrache a fost numit, marți, în funcția de director general interimar al Clubului Sportiv Municipal (CSM) București, a informat Biroul de presă al Primăriei Capitalei, prin intermediul unui comunicat.

Numirea vine în urma expirării perioadei de detașare a lui Bogdan Vasiliu de la Asociația Club Sportiv Metropolitan. Bogdan Vasiliu a fost director general al CSM, cu delegație, în perioada 15 decembrie 2015 — 10 octombrie 2016.

Alin Petrache: ”Este un moment important pentru mine. Obiectivul principal este acela de a transforma acest club în cea mai importantă instituție sportivă a țării. De asemenea, îmi doresc să promovăm sportul în rândul bucureștenilor și să reînviem forța sportivă a Capitalei. Clubul are performanțe la mai multe secții sportive, dar îmi doresc să aduc performanțe la toate sporturile”.

Gabriela Firea, primar general al Capitalei: ”Experiența managerială a domnului Petrache va conta enorm. Sper că va transforma CSM București într-un club de valoare pentru sportul românesc, în care fiecare secție să fie o forță, cu rezultate de excepție. Sunt o ferventă susținătoare a sportului, atât a celui de masă, cât și a celui de mare performanță! Știu câtă muncă și sacrificii se află în spatele unei medalii strălucitoare, dar și că fără sportul de masă, performanța ar avea de suferit. În calitate de primar general am încercat să atrag cât mai mulți copii și tineri către sport, prin acțiuni diverse care au avut mare succes în această vară. Dau doar două exemple: Sport pentru inima Capitalei și Deschidem curtea școlii, pe care le vom continua cu siguranță”.

Fost căpitan al naționalei de rugby a României, Alin Petrache (39 de ani) a fost președinte al Federației Române de Rugby între 2009 și 2014 și președinte al Comitetului Olimpic și Sportiv Român în perioada 2014 – 2016.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share