Volei feminin. Alexia Carutasu printre cele mai bune jucatoare ale nationalei Under 18

La doar 13 ani, Alexia Căruțașu este noua senzație a voleiului românesc și se antrenează cot la cot cu echipa de senioare CSM București. La Sala “Olimpia” din Ploiești au loc calificările pentru Campionatul European U18, iar „tigroaica” participă alături de naționala României. Deși este mai mică cu trei ani decât colegele ei de lot, Alexia a fost declarată “Cea mai bună jucătoare” și “Cea mai bună trăgătoare” a partidei cu Rusia, disputată aseară.

Alexia Căruțașu a declarat: “Pentru a ajunge la echipa națională de U18 am muncit enorm, dar mi-am dorit acest lucru foarte mult. Sunt fericită că mă aflu printre cele mai bune jucătoare din România și că astăzi am fost punct la punct cu echipa rusoaicelor. Mă bucur că am fost “Cea mai bună jucătoare” și “Cea mai bună trăgătoare” a meciului. Sunt mândră de aceste rezultate și îmi propun să muncesc și mai mult, ca până acum, pentru că vreau să ajung cea mai bună jucătoare. Antrenamentele de la CSM mă ajută mult, sunt bine gândite și lucrăm intens, iar fetele sunt draguțe cu mine și mă ajută când nu știu ceva. Mă bucură că sunt mai mari ca mine și că au experiență, așa mă motivez. Muncesc umăr la umăr cu ele și atunci când obosesc, nu mă opresc, încerc să fac și mai mult.”

România a avut parte de un meci greu cu cea mai puternică echipă a Europei, Rusia, iar fetele noastre, chiar dacă au pierdut, au dus lupta până în “tie-break”. Alexia a realizat un total de 23 de puncte din care 3 din serviciu, 18 din atac și 2 din blocaj. Antrenamentele alături de “tigroaice” și-au spus cuvântul. În prima parte a acestui sezon, ea a participat la aproape toate meciurile din Divizia A1, având rezultate foarte bune.

 

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share