Al doilea meci fara victorie pentru Tigrii de la handbal

Tigrii nu-și găsesc ritmul și nu reușesc să obțină primele puncte în Liga Zimbrilor nici după cel de-al doilea meci disputat. Echipa pregătită de Pau Campos a fost învinsă, pe teren propriu, de HC Dobrogea Sud Constanța, scor 26-29 (12-12).

Formația de la malul mării a intrat mult mai montată pe terenul Sălii Rapid și și-a arătat clar intențiile încă din primele minute. Cu o linie de 9 metri mult mai inspirată, echipa antrenată de Christian Gaudin s-a desprins la 3 goluri din startul întâlnirii, iar ce a urmat a fost o cursă de urmărire pentru Tigri. Handbaliștii de la CSMB au egalat în ultimul minut al primei părți și au trecut în avantaj în primele momente din repriza secundă. Atacul coordonat de Tioumentsev nu a mai avut aceeași prospețime, iar Constanța a reușit să înscrie 8  goluri în primele 13 minute ale părții a doua, timp în care bucureștenii au marcat doar de 3 ori. Mingile recuperate de apărare au fost lansate pe contraatac în brațele adversarilor, aruncările de la 7 metri nu au mai intrat atât de ușor în poartă, iar fazele de superioritate numerică nu au fost transformate în goluri. Luptele duse pe semicerc de căpitanul Novanc nu au fost suficiente, astfel că până la finalul întâlnirii, Delfinii au gestionat inteligent avantajul înregistrat și au obținut primele 3 puncte din actuala ediție a Ligii Zimbrilor.

CSM București: Sunjic, Blazevic – portari, Georgievski 5, Novanc 5, Tioumentsev 5, Hrastnik 3, Garcia Robledo 3, Șomlea 2, Militaru 1, Negru 1, Onyejekwe 1, Rotaru, Humet, Szasz, Ramba, Mănescu.

Pentru HC Dobrogea Sud Constanța au înscris: Crnoglavac 9, Vujovic 8, Cutura 5, Buricea 5, Toma 1, Mladenovic 1.

Pentru Tigri urmează un nou meci dificil în deplasare, la Suceava, împotriva Clubului Sportiv Universitar din localitate. Partida se va disputa sâmbătă, de la ora 18:00.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

Like & share